2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2710846 بازدید | 67040 پست

این تاپیک واقعا عاایه از وقتی مطالب رو خوندم خیلی تغییر کردم خدایا شکرت مرسی از دوستان بابت این تاپیک خوب

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

سلام ارکیده جان یا هر کدوم ک دوستان میتونن راهنمایی کنند.من ی مدت ب فکر جذب ی خونه هستم ک ویلایی باشه و مشخصاتی ک مدنظر مه رو داشته باشه و نزدیک محل کهر همسرم باشه.تا اینکه چند روز پیش برای همسرم ک تعریف کردم گفت واقعا همچین خونه ای دوست داری ؟گفتم اره.گفت اتفاقا اداره ی خونه ای داره چندین ساله خریداری کردن وبلااستفاده مونده ک خود بخود داره تخریب میشه، نزدیک محل کارمه و عین همین چیزی ک میگی هست.حالا این میتونه ی نشونه باشه ک بتونم جذبش کنم؟واقعا باورش برامسخته ،چکار کنم بنظرتون؟

خدایا شکرت....ممنونم ک هرچی میخوام و ب من میدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد این باور قشنگه ک خودم با ارتعاش و فرکانس خودم زندگیمو خلق میکنم 

دقیقا من باور دارم 

چون تجسم قوی دارم البته فقط برا منفی و عینا برام اتفاق میوفتن 

الان میخوام مثبتشون کنم 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
سلام ارکیده جان یا هر کدوم ک دوستان میتونن راهنمایی کنند.من ی مدت ب فکر جذب ی خونه هستم ک ویلایی باش ...

اره دیگه جذب کردی 

اصور کن داری اسباب کشی میکنی رفتی توش اسباب میچینی پنجره رو باز مردی باد خندی اومد داخل حس و بگیر که اونجای 

با ذوق تصور کن داری وسایل میچینی 

اره دیگه جذب کردی  اصور کن داری اسباب کشی میکنی رفتی توش اسباب میچینی پنجره رو باز مردی باد خن ...

چقدر غلط داشتم 

اصور=تصور

خندی=خنکی

زندگیه بدون اگاهی یعنی همین دیگه.یعنی اخرش نگاه ناظر بد مردم یا حرفای منفیشون حست رو عوض میکنه و حس ...

میشه یه چیزی برا من توضیح بدین 

این که همه اماما تو زندگیشون اذیت شدن زجر کشیدن 

اینا رو خودشون جذب کردن 

برای تغییر باورها با عقایدتون نجنگید جنگیدن باعث تغییر نمیشه  باید باورهای جدید تکرار کنید تا ...

عزیزم من توخونه شوهرم خیییییلی اذیتم میکنن همیشه گریه میکنم وتخلیه میشم وواقعا سبک میشم من کینه ب دل نمیگیرم که کینه راباخودم حمل کنم ولی همیشه نفرین میکنم وباوردارم خداصدامو میشنوه آیا کاربدی میکنم -حااالم خیلی خوب میشه یعنی تخلیه میشم---خیلی قرآن میخونم خییییلی .........

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  

بچه ها به سوال خیلیا رو دیدیم که میگن من به شوهرم خیلی اعتماد داشتم حتی فکرشم نمیکردم که بهم خیانت کنه ولی بعد میبینیم اقا خیانت کرده 

چراااا اون خانوم که حتی فکرشم نمی کرده اعتماد داشته چرااااا این اتفاق افتاده؟؟

بچه ها به سوال خیلیا رو دیدیم که میگن من به شوهرم خیلی اعتماد داشتم حتی فکرشم نمیکردم که بهم خیانت ک ...

قضاوت کردن دیگران.توجه کردن به خیانت در مورد دیگران.مطالعه.حرف زدن.هرررر گونه توجه به خیانت و بد دونستن خیانت وقتی برچسب به خیانت میزنی و بهش احساس بد داری واست غعال میشه در خودت یا اطرافیانت.راه حل:اعراض از خیانت نه بخون در موردش ن بنویس ن حرف بزن .و پاکسازی بخاطر تمام ارتعاشاتت و قضاوت نکردن خیانت و برچسب زدن اینو بدون هیچ حسی نباید به خیانت داشته باشی خنثی.بگو خب این ی صفته که در همه انسانها هست فقط در بعضیا فعال شده حالا بخاطر نوع تربیتشون شرایطشون و ......منم شاید ی روزی خیانت کردم یا ساید پیش بیاد .خدایا درونم را از نورت روشن کن .

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

بچه ها ی نکته مهم و اساسی میگم ک اگه توی هر کاری چک کنیدش متوجه میشید چرا یسری چیزا میشه یسری نمیشه

حتی در مورد خود ما هم رخ میده

شاید یکی از ترمزای شما این باشه ک نصف ذهنتون پر شده از اینکه هدف داشته باش

نصف دیگه اش پر شده از اینکه ب هدفت وابسته نباش

هیچوقتم متوجه نشده باشین ک چطو میشه ی هدفی داشت ولی پیگیرش نبود و روش تمرکز نکرد

این وسط ی توضیح لازم داره

ببینید

دو مدل هدف داریم

یکیش از روی اینه ک بدونه رسیدن ب اون هدف زندگیت کلا یا تا ی حدی برات بی معنی میشه

یکیشم هدف با این احساسه ک میخوایی با قدرت خودت و سیستمی ک خدا ب اسم جذب دراختیارت قرار داده بازی کنی و حال کنی از قدرت جذبت و زندگیت رو با این بازی هیجانی کنی نه اینکه بخوایی با جذبشون بامعنی کنی!

یک دنیا فرق هست بین این دوتاها

من شده ساده ترین چیزارو سر همین حالت اول نتونستم جدب کنم

اونوقت توی حادترین شرایط وقتی روی خودم کار کردم و تونشتم معنی زندگی رو واقعا ب خودم برگردونم و جذبم رو فقط بابت اینکه حال کنم با قدرتم انجام دادم،هدفه جذب شده

یعنی در واقع فیزیکی شده اونم ب چ سرعتی

حالا میپرسین زندگی رو چطوری با معنی کنیم

این توی تاپیک هست

بخونید

برمیگرده ب حضور و درک زندگی و امدنم بهر چ بود و.....

هرجا حس کردی با اون هدف زندگیت شاد میشه،از ی بچه دار شدن بگیر تا جذب ی غذا

هرگز جذب نمیشه

اما کافیه واقعا توی احساست زندگیت معنی دار باشه

اولا از نشونه هاش اینه ک بی اختیار نه عمدی

حس شکر و شادی داری و سرحالی 

دوما اون موقع میبینی چ تمایلی ب انجام یسری کارا مث مراقبه

جمله تاکیدی

و از این چیزا داری

اونم نه با حالت وابسته و اینکه خدایا جذب بشه 

با این حالت ک هیجان داری از قدرت خودت کیف کنی

💖 Give this world good energy

سلااام دوستای خوجملم

دوستان من چند روز پیش توی صفحات قبل تاپیک دیدم یکی از دوستان گفته ک عدد۱۱۱ برام تکرار شده و بعنوان نشانه ها و فلان بعد منم چند روزی هی عدد ۱۱۱ میدیدم برام جالب بود تا ک پریروز تو ماشین بودم شوهرم گفت پلاک اون ماشینه چ باحاله نگاه کردم دیدم اِع اینم ۱۱۱ داره بعد گفتم خدایا من دوتا ارزوم برام مهمه اگه واقعا بهشون میرسم ی بار دیگه عدد۱۱۱ رو بهم نشون بده خخخ حالا زمانی ک ادم میخواد بیخیال باشه هی بیشتر ب اون موضوع توجه میکنی و چشمم همش رو پلاک ماشینا بود ک مثلا عدد۱۱۱ رو ببینم  گفتم اینطوری ک حساب نیست باید رها کنی خلاصه رهاش کردم تا ک امروز عدد ۱۱۱ رو تو یکی از تاپیکا دیدم   در حال ذوقو اینا بودم و حسابی رفته بودم تو عمق حس خوب و شکرگزاری ک یهوو بووووم ی چیزی ترکید تو خونه   تخم مرغایی ک گذاشته بودم ابپز شن ترکیده بودن  زن# زندگی هستم    

(حالا این عدد هارو هم بعنوان نشونه ادم میتونه حساب کنه دیگه؟ مگه ن؟ چون خیلیاتون گفتین پر بعنوان نشونه خواستم )

و اینکه تو سایت عباسمنش خوندم گفته بودن نشونه ها آمدن که بگن تو،تو مسیر درستی و باید همین رو ادامه بدی تا به چیزی که میخوای برسی و دیگه نگران هیچی نباشی 

وااای  ک چقد ذوق دارم   

قضاوت کردن دیگران.توجه کردن به خیانت در مورد دیگران.مطالعه.حرف زدن.هرررر گونه توجه به خیانت و بد دون ...

واقعا چقدر سخته در همه اين مورد اين شرايط رعايت كردن چون روزمره داره برامون اتفاق ميوفته و ميبينيم

بچه ها شما واسه برون ریزی موقع پاکسازی چیکار میکنید ک اذیتتون میکنه یا باعث ی اتفاق بد میشه

چه برون ريزي داري 

من هيچيم نميشه فقط شايد دلشوره بگيرم 

پاكسازي من با استغفرالله