2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2711631 بازدید | 67040 پست
پریا میدونی که زخما نشونن؟ مثلا یادمه اون پریام اولا میگفت اونموقع ها که غیبت میکرده همش زخمی میشده ...

اره واقعا درسته.من بعضی وقتا ک عصبانیم یا تو دلم غر غر میکنم از کسی ناراحت باشم یا دستم میسوزه یا ی چیزی میشکنه و....همون موقع ک هم دستم برید داشتم غر غر میکردم با خودم از دست یکی ناراحت بودم.

خدایا شکرت....ممنونم ک هرچی میخوام و ب من میدی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستای خوبم من الان دارم کتاب حضور در وضعیت صفر رو میخونم، اون فایل صوتی که یکی از بچه ها لطف کرده بودن گذاشته بودن  هم گوش کردم آقاهه میگفت وقتی میخایم کاری رو انجام بدیم این ما نیستیم که اون کار رو انجام میدیم بلکه ضمیر ناخود اگاهمون هست کع بهمون دستور میده وفکرش رو چندین ثانیه قبلش میندازه تو ذهن ما، خیلیییییی باید رو ضمیر ناخود اگاهمون  کار کنیم ورودی هاش رو چک کنیم هر چیزی رو گوش ندیم، من تا حالا رعایت نمیکردم امااااااااا از این ببعد مطمعنم تو این مسیر موفق میشم 💪

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یک# _پست،یک_کتاب

کتاب «اثر مرکب» نوشته دارن هاردی

از سری کتابهای موفقیت 

نصف این کتابو به صورت صوتی از کانال زیر گوش کردم 

اثر مرکب اشاره به این داره که موفقیت ترکیبی از اقدامات و تغییرات کوچک در زندگی ماست 

همه ما موفقیت رو در لحظه و یکجا میبینیم ولی موفقیت همون اقدامات و تغییرات کوچک در یک پروسه ی زمانی هست 

برای کاهش وزن کافیه از امروز چند کالری از غذامونو حذف کنیم یا تغییری کوچک در برنامه ی غذاییمون داشته باشیم تا چند ماه یا چند ساله دیگه نتیجه ی این اقدامات کوچکمون به صورت یک موفقیت بزرگ خودشو نشون بده 

برای کسب ثروت کافیه از امروز یک درصدی از پولهامونو پس انداز کنیم یا برنامه ی خریدمون رو مدیریت کنیم و از خریدهای غیرضروری اجتناب کنیم 

برای موفقیت در شغلمون چی ؟! 

خب یکی از بهترین ابزارها لیست کردن و نوشتنه 

لیست کردن چیزهایی که هر روز میخوریم  

لیست کردن درآمدها و هزینه ها 

و ...

برای کسب موفقیت از همین حالا تغییرات کوچکت رو شروع کن 

https://t.me/donyaketabb

بچه ها از این به بعد خلاصه کتابهایی که میخونمو براتون میذارم شمام بزارین عالیه  یه تاپیک جدا ه ...

خیلی عالیه لینکش رو بزار عزیزم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

🌸ذکر روز پنجشنبه ۱۰۰ مرتبه

💗نیست‌خدایی‌جزالله فرمانروای‌حق‌ و آشکار

🌸این ذکر موجب رزق و روزی می‌شود

💗لااِلهَ اِلَّااللهُ المَلکُ الحقُّ المُبین

🔥📲 @akhbare_majazi

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚