2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2711959 بازدید | 67040 پست
ببخشید انرژی جان من الان۳۹سالمه تمام عمرم ک پاکسازی نکردم فقط گناه ک میکنیم دیگه حالابنظرت چندسال پا ...

سلام عزیزم خدا منتظرت بود 😊 بهت تبریک میگم که قدم به راه الهی گذاشتی. شهود اینطور نیست که تو تا پاکسازی کنی به سراغت بیاد تو تمام این 39 سال تموم لحظاتی که حال خوب داشتی به شهودت عمل کرده بودی. حس خوب خدایی نه حسی که فکر میکنید خوبه ولی در اصل بده. ونکته جالبش میدونی چیه؟ خدا انقدر دوستت داره ومهربونه که دنبال لحظه ای میگرده که تو تو لحظه حال باشی تا بهت الهام کنه یعنی هرلحظه هرلحظه داره بهت الهام میشه تویی که یا میگیری یا نمیگیری تو حس وحال خوب وتسلیم که باشی میگیری الهامو تو حالت ذهنی وبیرونی که باشی نمیگیری . شروع کن پاکسازی رو بعضیا انقدر شهودی بودن تو زندگی وکارما برای خودشون درست نکردن که برون ریزی ندارن. ولی کسایی که بیشتر  ذهنی بودن  وکارما های زیادی بووجود اوردن یکم برون ریزی رو دارن و این برون ریزی که میگم اینطور نیست که یه بلایی سرت بیاد بلکه نتیجه اون کارما که قرار بوده پس بدی خیلی ریز تر( چون خدا خیلی مهربونه) برات نمایان میشه واین خوبه دیگه بزار یه مثال بزنم تو وارد یه رابطه بشی بدون پاکسازی خیانت ببینی بهتره یا پاکسازی کنی روابطتت رو  و برون ریزی هم مدت کمی داشته باشی؟؟ من راجب برون ریزی مطالعه کردم و فهمیدم اونایی که برون ریزی ندارن انقدر شهودی بودن تو زندگی  که اون کارمای ریزو خوده جهان که خیر مطلقه از بین برده. بعده 6 ماه پاکسازی میتونید زندگیتون رو با قبل مقایسه کنید. از همون هفته اول ممکنه نتیجه ببینید ولی نباید رها کنید 

پاکسازی هم اینطور نیست که شما یه مدت پاکسازی کنید دیگه احتیاج نباشه. شما مگه یه بار میرید حموم میگید خب دیگه تا سال دیگه نمیرم؟ نه همونطور که جسم هرروز باید پاکسازی کرد قلب وروح وذهنم باید هرروز پاکسازی کرد. ولی هرچی لکه ها کمتر باشه زودتر پاکسازی میشه ولی این دلیل نمیشه که دیگه لک نگیره پس دائما پاکسازی کنید بعده 6ماه وارد ناخودآگاهتون شده ودیگه خود به خود پاکسازی میکنید بی هیچ زحمتی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقا محمد و ناناي عزيز ممنون از وقتي كه براي جواب دادن به سوالم گذاشتين آقا محمد ميخواستم يه تشكر وي ...

عزیزم من باعث افتخارمه حتی اگه یه تاثیر خوب کوچولو روی آفریده های خدا به هرشکلی بذارم. بعدم اگه چیزی از کسی یاد میگیری خودت جذب کردی عزیزم اول از همه تو دلت به خودت بگو ایوووول ببین چه چیز خوبی جذب کردی  بیشتر رو این زوم کردیم  که هربلایی سرت میادو خودت جذب کردی پاکسازی کن ولی یه چیز دیگم باید اضافه شه هررررر خوبی هم جذب کردی خودت جذب کردی از خودت تشکر کن واز خدا شکرگذاری کن پس  تشکر از خودت +شکرگذاری خدا  +پاکسازی = حس های فوق العادههههه زندگی فوق العاده 

سلام عزیزم خدا منتظرت بود 😊 بهت تبریک میگم که قدم به راه الهی گذاشتی. شهود اینطور نیست که تو تا پاک ...

ممنون ناناجان ازتوضیح خوبت اشک توچشمام جمع شداره واقعاخدامنابه لطف یه دوست خوب اورداینجا

فقط میشه توضیح بدی برون ریزی چیه ؟؟کارمایعنی اینکه هرکارمیکنیم به خودمون برمیگرده؟؟

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ممنون ناناجان ازتوضیح خوبت اشک توچشمام جمع شداره واقعاخدامنابه لطف یه دوست خوب اورداینجا فقط میشه ت ...

عزیزم ببین ما هرکاری هر فکری وهر توجهی که میکنیم باعث بووجود اومدن وخلق کردن یکسری چیزا میشه از اونجایی که اگه ما تو حالت ذهنی باشیم به چیزهایی توجه میکنیم وفکر میکنیم که الهی نیستن و باعث میشه اون ‌شهود که از سمت خداست رو نشنویم. اون شهود وجود داره از اول که اومدی تا هروقت که اینجایی اون شهود وجود داره وبا عشق بهت میگه که باید چکار کنی رسالتت چیه تو این دنیا و... وجالب اینه که انقدر از روی عشق اینکارو انجام میده از روی عشق خالص که اگه تو هزاربار راه رو خطا بری بازم بهت میگه وقطع نمیشه. این ماییم که در تسلیم نیستیم که نمیشنویم. خب اگه یه کاری رو یه فکر وتوجهی رو برحسب شهودت انجام بدی یعنی در تسلیم باشی رسالتت رو انجام دادی. رسالتم یه چیز عجیب وغریب نیست. مثلا رسالت یه نفراینه که معلم باشه چیز یاد بده رسالت یکی اینه که دکتر بشه ومردمو نجات بده رسالت یکیم اینه که فقط از زندگی لذت ببره و... ما نمیدونیم رسالت هرکسی چیه ولی اگه اون به شهودش گوش بده به اون رسالتش میرسه. رسالتم اینه که تو اووووج احساس خوبو تو هر حالتی تجربه میکنی . برای همینم هست که میگیم یه شخص خاص برای ازدواج و چیزای خاص رو انتخاب نکنید چون شمامطمئنید که اون چیز خاص شمارو به اوج لذت میرسونه ؟. خب این از شهود وعمل بهش که در نهایت تورو به زندگی میرسونه که نهایت لذتو تجربه میکنی.ونهایت لذت برای هرکسم متفاوته. حالا میریم سراغ گوش دادن به ذهنت وقتی به خواسته های ذهنت که همون شیطان درون توعه گوش میدی یعنی در تسلیم خدا نیستی خواسته هات خواسته ذهنته برای همینم همه فکر میکنن شیطان یه نیروی بیرونیه ولی شیطان دقیقا همونه که هرلحطه برات خواسته تعیین میکنه ونمیذاره از لحظه حال لذت ببری و بیشترم این حرفشه که اگه من به این چیز برسم دیگه حالم خوبه اگه من ازدواج کنم حالم خوبه اگه من پولدارشم حالم خوبه و.... و دنبال کردن ذهنت هم برات کارما داره بزار برات مثال بزنم. تو زوم میکنی روی شخص خاص ومیگی هرجوووووری که شده باید جذبش کنم میری انواع تله پاتی انجام میدی انواع طلسم وجادو ودر نهایتم بهش میرسی میخوای بهت بگم بعدش چی میشه؟ خودت از کرده خودت پشیمون میشی دیگه حال خوب نداری میگی نمیدونم چم شده ولی انگار خسته شدم و... و جهنمتو برای خودت ساختی چون اونجایی که باید تسلیم شدی نشدی واین کارمارو برای خودت بووجود اوردی. پس خواسته های ذهنی کارما داره. ودرنهایت این تویی که یا شهودتو انتخاب میکنی یا ذهنتو ونتبجه ی دوتاشم میبینی یعنی هرکدومو بخوای بهت داده میشه . خب تا اینجا شهود ونتیجش که رسالت الهی بود و ذهنت ونیجش که کارما بود گفتم 

ممنون ناناجان ازتوضیح خوبت اشک توچشمام جمع شداره واقعاخدامنابه لطف یه دوست خوب اورداینجا فقط میشه ت ...

خب حالا میریم سراغ پاکسازی و برون ریزی کسی که تو زندگیش بیشتر به شهودش عمل کرده وقتی پاکسازی هم میکنه چون ذهنش لکه های کمتری داره برون ریزی کمتری داره  یا اصلا برون ریزی نداره. همونطور که خدا توی قران گفته اگر از گناه های بزرگ اجتناب کنید گناه های کوچک بخشیده میشود ولی کسی که تموم زندگیش ذهنی بوده وبه ذهنش گوش داده کارماهای زیادی بووجود اورده  وقتی پاکسازی میکنه برون ریزی داره مثلا حس میکنه اطرافش بهم ریخته خودش از لحاظ روحی بهم میریزه وباید تو مسیر استوار باشه تا لکه هارو بتونه پاک کنه نباید خسته شه ورها کنه باید ادامه بده

خب حالا میریم سراغ پاکسازی و برون ریزی کسی که تو زندگیش بیشتر به شهودش عمل کرده وقتی پاکسازی هم میکن ...

ممنون ک اینقدخوب توضیح دادی عزیزم موفق باشی

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ببخشید انرژی جان من الان۳۹سالمه تمام عمرم ک پاکسازی نکردم فقط گناه ک میکنیم دیگه حالابنظرت چندسال پا ...

دوست خوبم، یه خبر خوب بهت بدم

@@@@@@ معجزه خلرقالعاده ای که در مورد پاکسازی هست، اینه هر وقت شروع کنی پاکسازی، از همون موقع فقط مثبت میبینی و همه کارماهای بد قبلیت از بین میره،،.......... اگه اتفاق بدی هم بیافته چون در محیط منفی هستی و ناخوداگاه احبار ،.... میشنوی و برای همین مممکنه اتفاق منفی ببینی ولی قطعا اگه ۹۰ درصد پاکسازی کنی کارمای کارهای بدت میسوره و فقط مثبت میبیتی

دوست خوبم، یه خبر خوب بهت بدم @@@@@@ معجزه خلرقالعاده ای که در مورد پاکسازی هست، اینه هر وقت شروع ک ...

هوراااااممنونم ازت انرژی مثبت جانم

آقا محمد و ناناي عزيز ممنون از وقتي كه براي جواب دادن به سوالم گذاشتين آقا محمد ميخواستم يه تشكر وي ...

ممنون از نظر لطفتون، انشالا ک موفق باشید و به خواسته هاتون برسید

گاهی وقتا توی زندگی ما پاییز میشه، بیشتر مردم منتظر میمونند، منتظر بهار، منتظر روزای خوب، منتظر یه نفر که بیاد و زندگیشون رو درست کنه، پاییزشون رو بهار کنه؛ ولی آدمایی که خودشون و زندگیشون رو دوست دارند؛ هیچ وقت منتظر نمی‌مونند، اونا بهار رو میسازند، فصل تازه زندگیشون رو طراحی میکنند، بهاری میسازند که هیچ رد پایی از پاییز و زمستون داخلش نباشه، اونا عاشق تغییرند، تغییری که خودشون ایجاد میکنند نه دیگران، اصلا زندگی که خودمون بسازیمش طراوت داره، مثل بهار😍

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی

کین کیمیای هستی، قارون کند گدا را

حافظ#

گاهی وقتا توی زندگی ما پاییز میشه، بیشتر مردم منتظر میمونند، منتظر بهار، منتظر روزای خوب، منتظر یه نفر که بیاد و زندگیشون رو درست کنه، پاییزشون رو بهار کنه؛ ولی آدمایی که خودشون و زندگیشون رو دوست دارند؛ هیچ وقت منتظر نمی‌مونند، اونا بهار رو میسازند، فصل تازه زندگیشون رو طراحی میکنند، بهاری میسازند که هیچ رد پایی از پاییز و زمستون داخلش نباشه، اونا عاشق تغییرند، تغییری که خودشون ایجاد میکنند نه دیگران، اصلا زندگی که خودمون بسازیمش طراوت داره، مثل بهار😍

خدا خیلی مهربونه

از وقتی که اومدم اینجا خیلی خودمم بهتر شدم

کلی چیز جدید یادگرفتم

توی مسیرهای استثنایی قرار گرفتم

چند روز پیش گفتم به حرف حسم گووش دادم رفتم توی یه مسیری که خیلی دوسش دارم

الان هم به لطف خدا دارم رو بزرگترین مسئله زندگیم کار میکنم

اصلا من برای همین اومدم قانون جذب رو یاد گرفتم ولی اصلا هر وقت سمتش رفتم ول کردم، برام سنگین بود جذبش با اینکه برای خدا اصلا فرقی نمیکنه که مسئله تو چی باشه، نگرش تو مهمه که چقد یه خواسته یا هدف رو بزرگ یا کوچیک میبینی

خدارو صد هزار مرتبه شکر الان خیلی از مسیر رو به نظرم رفتم، انشاالله به زودی بهش برسم و البته الان حالم خیلی خوبه. اینطوری نیست که اگه نرسم بگم ناراحت میشم. ننهههه، ولی مطمئنممممم میرسم.

انشاالله وقتی رسیدم میگم اینجا تا بدونید چقدر راحت میشه به خواسته ها رسید.

هممون خیلی بزرگتر ازون چیزی هستیم که فک میکنیم، خیییلــــی بزرگتر

ما خلیفه خدا روی زمینیم

خودتون رو کوچیک نبینید، کوچیک بازی نکنید تو اون بازی

و بهتره اینطور بگم:

کوچیک بازی نکنیم تو این بازی

وقتشه بریم تو ورتکس😉😊

چند سال پیش یه وبلاگ داشتم اونجا یه متن نوشتم که اینجا میذارم بخونید، هنوز که بعضی وقتا میخونمش خیلی حس خوبی ازش میگیرم

وقتشه بترکونیم

1397/07/28

به نام خدای سمیع و بصیر   خطاپوش بخشنده بیظیر

هیچ وقت دیر نیست

همیشه واسه رسیدن به آرزوهامون زمان هست

با هر سنی

هر موقعیتی

هر زندگی ای

دوست نداری بلند شی و بهترین اتفاقات زندگیت رو رقم بزنی ؟؟؟

دوست نداری دنبال هدفات بری و اونا رو رقم بزنی ؟؟؟

دوست نداری بلند شی و بهترین نسخه خودت رو روکنی ؟؟

اونی رو که همه به وجودش افتخار کنن ؟

همه مون این اتفاقات رو دوست داریم

تو دوست داری بهترین اتفاقات برات بیفته

بهترین روابط بهترین ازدواج موفقیت های مالی عالی ، حضور داشتن در سلامتی درجه یک و کلی آرزو و هدف دیگه

ولی الان کجایی ؟؟؟ تو چه شرایطی ؟؟؟

چقدر برای رسیدن به هدفات داری تلاش میکنی ؟؟؟؟

چقدر زمان گذاشتی ، چقدر زمان میذاری ؟

چقدر عمل میکنی به اون حرفایی که میدونی درسته ؟؟

چقدر امید داری که به هدفات برسی ؟