حالا پس این مهمه که بدونیم: احساسات ما راهنمای ما هستند و مثل یه قطب نما به ما نشون میدن که مسیری که داریم میریم مسیر خواسته مون هست یا ناخواسته، مسیر درست هست یا نه
و اینم مهمه که بدونیم که حالا که احساسای ما به ما راهنمایی میکنن مسیر خوب کدوم سمته و از طرفی قبل از ورود ناخواسته ها به زندگیمون بهمون اطلاع میدن (با بد کردن احساس ما) بهشون زیاد بها بدیم
و سعی کنیم با احساستمون بازی کنیم، سعی کنیم امتحانشون کنیم. اگر بد شد حسمون خوبش کنیم بعد ببینیم ما رو به کدوم سمت راهنمایی میکنن
یه مثال میزنم:
چن روز پیش داشتم یه کتاب میخوندم، اصلا از خیلی وقت اینجوری شدم که کتاب هایی که میدونم خیلی خوبن رو میخوام بخونم ولی اصلا به دلم نمیشینه
با اینکه عالین اون کتابا ولی من به خوندنشون حس خوبی نداشتم به جز یه کتاب
چن روز پیش یه کتاب میخوندم به نام تصویر ذهنی که عالی بود ولی وقتی میخواستم بخونم اصلا دوست نداشتم بخونمش، به تاخیر مینداختم یا کم میخوندم ول میکردم و از یه طرفم یه سری چیزا دور و برم از یه موضوعی میدیدم. البته از پارسال اینو دیدم ولی بهش توجه نکردم
تا اینکه گفتم ولش کن؛ کتابو میذارم کنار و رفتم در مورد همون موضوعی که میدیدم یه کتاب گرفتم و شروع کردم به خوندن، ولی موقع خوندن این کتاب عالی بودم و دوست داشتم تمومش کنم انقدر برای من خوب بود که توی دو سه روز کلشو خوندم و یک کتاب دیگه هم در همون مورد شروع کردم به خوندن و اونم خیلی خوندم و اخرای اونم
میبینید چقدر حسم داشت منو راهنمایی میکرد به سمتی که برای من بهتره. من داشتم کتاب میخوندم ولی میگفت اینو نباید بخونی، چه جوری بهم میگفت؟ با بد کردن حسم نسبت به خوندن اون کتاب
و وقتی که کتاب درست رو انتخاب کردم منو تشویق کرد. ولی چه جوری؟ بازم مثل قبل، با خوب کردن حسم. اینجا روحم داره میگه که اینه، مسیر درست برای تو خوندن این کتابه و حالا کلی شور و شوق دارم برای اینکه یه سری اتفاقا رقم بزنم برای زندگیم
حالا میتونم یه سری کارایی که میخواستم بدونم باید چیکار کنم رو انجام بدم. چقدر این احساس مهمه. هم احساس بد یه نعمته هم خوب و چقدر خوبه که همینچین ابزار قدرتمندی توی وجودمون داریم.
برای همین دوست دارم فقط خدا رو شکر کنم الان، چقدر خوب ادمو هدایت میکنه.
یه نکته هم بگم اینجا: توی همین موضوع میبینید که با اینکه من یه کتابو نصفه نیمه خوندم، معلمای موفقیت میگن که کارارو نصفه و نیمه رها نکنید چون تبدیل میشه به عادت ولی حسم میگفت اینو نخون برو این کتابو بخون
وقتی که به حرف احساس خوبتون گوش کنید مطمئن باشید توی مسیرهایی میفتید که خود به خود اشتیاق دارید تا تهشو برید. بعد دیگه این عادته نصف و نیمه رها کردن هم از بین میره چون شما شوق دارید
ناپلئون هیل توی کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید بهش میگه اشتیاق سوزان