2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2704013 بازدید | 67039 پست
دوستم همیشه سعی کن مستقیم به خدای درون خودت بنویس که بالاترین قدرته بنویس خدایا شکرت که فلانی خیلی ...

ممنونم که جوابمو دادین🙏

احساس کردم پیامام فقط برا خودم میان

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

من هنوز همون خدام: این ویدیو رو ببینید خیلی حس خوبی داره

امیر# _شریفی 

https://www.aparat.com/v/JxSh4/%D9%85%D9%86_%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2_%D9%87%D9%85%D9%88%D9%86_%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85_...

گاهی وقتا توی زندگی ما پاییز میشه، بیشتر مردم منتظر میمونند، منتظر بهار، منتظر روزای خوب، منتظر یه نفر که بیاد و زندگیشون رو درست کنه، پاییزشون رو بهار کنه؛ ولی آدمایی که خودشون و زندگیشون رو دوست دارند؛ هیچ وقت منتظر نمی‌مونند، اونا بهار رو میسازند، فصل تازه زندگیشون رو طراحی میکنند، بهاری میسازند که هیچ رد پایی از پاییز و زمستون داخلش نباشه، اونا عاشق تغییرند، تغییری که خودشون ایجاد میکنند نه دیگران، اصلا زندگی که خودمون بسازیمش طراوت داره، مثل بهار😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اقا محمد نمیتونیم لینک رو بزنیم میشه دوباره لینک رو بزارید

اگر لینک رو دارید میتونید کپی بگیرید و سرچ کنید تا پیدا بشه ولی میتونید از لینک زیر هم استفاده کنید:

https://drive.google.com/file/d/1-bCkXoXWdf5-B8kMxdEQ2G8GNSLi-ffQ/view?usp=sharing

گاهی وقتا توی زندگی ما پاییز میشه، بیشتر مردم منتظر میمونند، منتظر بهار، منتظر روزای خوب، منتظر یه نفر که بیاد و زندگیشون رو درست کنه، پاییزشون رو بهار کنه؛ ولی آدمایی که خودشون و زندگیشون رو دوست دارند؛ هیچ وقت منتظر نمی‌مونند، اونا بهار رو میسازند، فصل تازه زندگیشون رو طراحی میکنند، بهاری میسازند که هیچ رد پایی از پاییز و زمستون داخلش نباشه، اونا عاشق تغییرند، تغییری که خودشون ایجاد میکنند نه دیگران، اصلا زندگی که خودمون بسازیمش طراوت داره، مثل بهار😍

نمیدونم چرا این حرفا رو دارم مینویسم ولی حسم به نوشتنشون خیلی عالیه

حرفایی که میگم رو گفتم توی فایل ها ولی این جنسش انگار فرق داره

هممون فهمیدیدم که داریم توی یه جهان ارتعاشی زندگی میکنیم، و هر لحظه داریم ارتعاش از خودمون ساطع میکنیم و هر ارتعاشی که بدیم، مکمل اون ارتعاش میاد داخل زندگیمون

از یه طرفم میدونیم که هر توجهی (توجه با فکر فرق میکنه) باعث فرستادن ارتعاش میشه

و برای اینکه بدونیم داریم چه ارتعاشی میفرستیم باید به احساسمون توجه کنیم؛ اگه حسمون خوب بود یعنی ارتعاشمون هم خوبه و اگر حسمون بد شد یعنی ارتعاشی که داریم ارسال میکنیم ارتعاش بد و ناخواسته ماست.

حالا پس این مهمه که بدونیم: احساسات ما راهنمای ما هستند و مثل یه قطب نما به ما نشون میدن که مسیری که داریم میریم مسیر خواسته مون هست یا ناخواسته، مسیر درست هست یا نه

و اینم مهمه که بدونیم که حالا که احساسای ما به ما راهنمایی میکنن مسیر خوب کدوم سمته و از طرفی قبل از ورود ناخواسته ها به زندگیمون بهمون اطلاع میدن (با بد کردن احساس ما) بهشون زیاد بها بدیم

و سعی کنیم با احساستمون بازی کنیم، سعی کنیم امتحانشون کنیم. اگر بد شد حسمون خوبش کنیم بعد ببینیم ما رو به کدوم سمت راهنمایی میکنن

یه مثال میزنم:

چن روز پیش داشتم یه کتاب میخوندم، اصلا از خیلی وقت اینجوری شدم که کتاب هایی که میدونم خیلی خوبن رو میخوام بخونم ولی اصلا به دلم نمیشینه

با اینکه عالین اون کتابا ولی من به خوندنشون حس خوبی نداشتم به جز یه کتاب

چن روز پیش یه کتاب میخوندم به نام تصویر ذهنی که عالی بود ولی وقتی میخواستم بخونم اصلا دوست نداشتم بخونمش، به تاخیر مینداختم یا کم میخوندم ول میکردم و از یه طرفم یه سری چیزا دور و برم از یه موضوعی میدیدم. البته از پارسال اینو دیدم ولی بهش توجه نکردم 

تا اینکه گفتم ولش کن؛ کتابو میذارم کنار و رفتم در مورد همون موضوعی که میدیدم یه کتاب گرفتم و شروع کردم به خوندن، ولی موقع خوندن این کتاب عالی بودم و دوست داشتم تمومش کنم انقدر برای من خوب بود که توی دو سه روز کلشو خوندم و یک کتاب دیگه هم در همون مورد شروع کردم به خوندن و اونم خیلی خوندم و اخرای اونم

میبینید چقدر حسم داشت منو راهنمایی میکرد به سمتی که برای من بهتره. من داشتم کتاب میخوندم ولی میگفت اینو نباید بخونی، چه جوری بهم میگفت؟ با بد کردن حسم نسبت به خوندن اون کتاب

و وقتی که کتاب درست رو انتخاب کردم منو تشویق کرد. ولی چه جوری؟ بازم مثل قبل، با خوب کردن حسم. اینجا روحم داره میگه که اینه، مسیر درست برای تو خوندن این کتابه و حالا کلی شور و شوق دارم برای اینکه یه سری اتفاقا رقم بزنم برای زندگیم

حالا میتونم یه سری کارایی که میخواستم بدونم باید چیکار کنم رو انجام بدم. چقدر این احساس مهمه. هم احساس بد یه نعمته هم خوب و چقدر خوبه که همینچین ابزار قدرتمندی توی وجودمون داریم.

برای همین دوست دارم فقط خدا رو شکر کنم الان، چقدر خوب ادمو هدایت میکنه.

یه نکته هم بگم اینجا: توی همین موضوع میبینید که با اینکه من یه کتابو نصفه نیمه خوندم، معلمای موفقیت میگن که کارارو نصفه و نیمه رها نکنید چون تبدیل میشه به عادت ولی حسم میگفت اینو نخون برو این کتابو بخون

وقتی که به حرف احساس خوبتون گوش کنید مطمئن باشید توی مسیرهایی میفتید که خود به خود اشتیاق دارید تا تهشو برید. بعد دیگه این عادته نصف و نیمه رها کردن هم از بین میره چون شما شوق دارید 

ناپلئون هیل توی کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید بهش میگه اشتیاق سوزان

وقتی به حرف حسمون گوش بدیم اون وقته که طعم زندگی رو میچشیم

اون وقته که اصلا همه چی برامون مثل یه بازی میشه

همه چی انگار شدنیه و یه حس رهاشدن دارید. نمیترسید که چی میشه چون میدونید اونی میشه که خودتون میخواید

بارها ازین جنس حسا داشتم که خیلی خاصه و اصلا یه جوری نه ترسی دارید نه غمی ولی تا وقتی که همراهشید این حس رو دارید

برای همینه خیلی ها میگن من استرس دارم با اینکه قانون جذب کار میکنم، با اینکه تمرین میکنم با اینکه. ... ولی جنس حسشون رو عوض نمیکنن و برای همین نتایج هم عوض نمیشه (چون ارتعاششون عوض نشده فقط دارن یه سری کارارو تکرار میکنن)

ولی همون استرس هم یه نوع هدایته، حسمون داره میگه مسیرت غلطه، با بد کردن حس بهت هشدار میده که برگرد. ولی برگرد چیکار بکن؟ برگرد حستو خوب کن تا مسیر درستو خودکار بری

خیلی از ما عجولیم. برای همیننه که زیاد میبینم و خودمم درگیرش بودم که مثلا میخوان برای اینکه مشکلشون حل شه زور بزنن. با قانون جذب اشنا میشن ولی بازم زور میزنن. یه روز میخوان مثلا ریکی یاد بگرین، یه روز عبارت تاکیدی و هر روز یه روش، به هرجایی سعی میکنن (خودم هم تجربه ش رو داشتم) دست بندازن تا مشکلشون حل شه ولی چی میشه؟ از خواسته شون دور میشن چون خود عجول بودن از یه احساساتی مثل ترس و نگرانی میاد و این احساسا، حسای بدی‌ان. یعنی یه کار رو با ریشه احساسی بد انجا میدن پس ارتعاش ناخواسته شون رو میفرستن.

یعنی چی؟ یننی از خواسته شون دور تر میشن

ولی اگه با حس خوب بیان جلو، هدایت میشن به مسیرهایی که خواسته شون اونجاست.

مثلا ممکنه با یه کتاب اشنا بشن که راهنمایی شون کنه، با یه شخصی برخورد کنن که مشکلشون رو حل کنه یا اصلا تلویزیون رو روشن کنن و راه حل مشکلشون رو پیدا کنند.

ولی یه چییز اینجا مهمه:

وقتی حسشون رو خوب کنن خود به خود اول توی اون مسیرها قرار میگیرن. و خدا هم خیلی مهربونه وقتی ما حسمون رو نسبت به خواستمون خوب کنیم بهمون نشونه میده که بگه مسیرت درسته ادامه ش بده. ما رو رها نمیکنه

مثل وقتی که داریم میریم سمت شمال، وقتی داریم نزدیک میشیم نشونه میبینیم، مثلا درختای بیشتری توی مسیر میبینیم، بوی رطوبت و نم حس میکنیم. المان هاشو میبینیم و ....

اینجا هم همینجوره، وقتی که حستون رو خوب کنید نشونه های خواسته تون خودشون رو به شما نشون میدن و همین باعث میشه که دلتون محکم بشه بگید دارم نزدیک میشم. مثلا اگر پول بیشتری میخواین میبینید که بقیه دارن ازون درامدی ک میخواین حرف میزنن، یا یه سری پول هایی که قبلا نمیومده میاد. اینا نشونه ست و خیلی با ارزشه.

حتی وقتی حستون هم بد میشه کم کم نشونه های ناخواسته تون رو میبینید

مثلا شما یه رابطه عاشقانه دوست دارید ولی همش ب خیانت و طلاق فکر میکنید. اولین کاری که رخ میده حستون بد میشه چرا چون ناخواسته شماست. اگر مسیرتون رو عوض نکنید (توجهتون رو از روی این موضوع بردارید و به موضوعی که دوست دارید فکر کنید مثلا در مورد روابط عاشقانه ای که دوست دارید حرف بزنید تا حستون خوب شه و ارتعاشتون عوض شه) قبل از اینکه واقعا ناخواسته تون بیاد داخل زندگیتون (یعنی طلاق یا خیانت همسر) نشونه میبینید.

مثلا ممکنه ببینید که یکی از اشناهاتون از هم جدا شدند یا زیاد حرف طلاق میشنوید، اینجا جهان بهتون نشون میده که دارید به چی نزدیک میشید و اگر ادامه بدید مطمئنا یه روزی میرسه که اتفاقی که نباید میفته.

برای همین خیلی مهمه که با حس خوبتون هم جهت بشید و این که اینو درک کنید نیاز داره که حتما یادگیریتون رو ادامه بدید. یعنی درک کنید که حس خوب چیه حس بد چیه.

خیلی ها فکر میکنند که حسشون خوبه ولی بده مثلا یکیو مسخره میکنن دارن میخندن ولی حسشون بده. برای همین مهمه که احساس رو بشناسید ارتعاش رو بشناسید. مطمئن باشید اگر از قانون جذب نتیجه نمیگرید به این خاطره که یاد نگرفتید.

حالا یه نکته ی خیلی مهم تر:

فرض کنید ما به خاطر اینکه به ناخواسته مون توجه کردیم و ارتعاش اونو دادیم و به نشونه ها هم دقت نکردیم، اون چیزی که نمیخایم وارد زندگی ما شده مثلا همسرمون به ما خیانت کرد. حالا باید چیکار کنیم.

فرقی نمیکنه الان م برای اینکه به خواسته تون برسید باید حستون رو خوب کنید. وقتی حستون رو خوب کنید به مسیری هدایت میشید که خواستتون خود به خود میاد داخل زندگیتون چرا؟ چون به هرچی توجه کنیم و ارتعاشش رو بدیم چه بخوایم چه نخوایم میاد داخل زندگیمون.

توی این مثلا ما اینقدر به ناخواسته توجه کردیم که اومد داخل زندگیمون حالا اگر خواسته تون رو میخواید باید به اون توجه کنید و برای اینکه بدونید که مسیرتون درسته به حستون توجه کنید اگه حستون خوبه یعنی دارید ارتعاش خواستتون رو میفرستید و مطممئنا میاد داخل زندگیتون.

عید همگی شما مبارک باشه.

این هفته کلی اتفاق خوب افتاد برام و خیلی هاش جنسش اگاهی بود. 

انشاالله برای همگی شما اتفاقای خوب بیفته

این ویدیو هم ببینید. قشنگه و مربوط به همون قسمت یادگیری

https://www.parvaresheafkar.com/videos/sharifi-clip/گزیده-تاکشو-پنجم-پارت-اول/

حالا یه نکته ی خیلی مهم تر: فرض کنید ما به خاطر اینکه به ناخواسته مون توجه کردیم و ارتعاش اونو دادی ...

سپاس از شما و مطالب مفیدی که گذاشتین 

یاداوری این مطالب براای کسانی که جذب رو بلد هستن هم بسیار کمک میکنه و مثل یه تلنگر میمونه

هوا خوبه، چون تو هوامو داری...  ketabeangizeshi2@
دوستم همیشه سعی کن مستقیم به خدای درون خودت بنویس که بالاترین قدرته بنویس خدایا شکرت که فلانی خیلی ...

ببخشیدانرژی جان این ک گفتی توسابلیمینالتم بزارمنظورچیه من نمیدونم اخه یکماهه اومدم این تاپیک وتازه۲۰۰صفحه خوندم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ببخشیدانرژی جان این ک گفتی توسابلیمینالتم بزارمنظورچیه من نمیدونم اخه یکماهه اومدم این تاپیک وتازه۲۰ ...

عزیززم این فایلو نصب کن روو گوشیت 

subliminal lite

بعد توی باکساش جملات هدف و باورای جدیدت رو بنویس