2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2703744 بازدید | 67039 پست

یه سوال دیگه این که من قبلی که اینجا اولین پیام رو بزارم خواننده خاموش بودم و صفحات رو خوندم ودارم عمل میکنم  اماا با وجود پاکسازی رابطه ام با یه اعضای خلنوادم درست نشده و چند روز اوکی هست ودوباره ... میخوام بدونم باتوجه به کتاب نحدودیت صفر باز مقصر منم یا واقعا بعضی ادمها حتی با پاکسازی هم درست ن م ی ش ن ؟؟؟؟🤔🙄😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه..خانوم 98 گلی هستم ک داستان جذب استخدامم رو بهتون گفتم...

اون روز ک اومدم داستان استخدام شدنمو براتون گفتم در انتها گفتم یه دفتر برداشتم و میخام تا 40 روز ارزوهایی ک دارم رو بنویسم و بابتش شکر کنم...امروز یکی از اون آرزوها براوروه شد..ما بلاخره تونستیم یه زمین یه جای خوش آب و هوا بخریم..الان دارم از محضر میام😍😍😍😍

دقیقا داخل اون دفتر نوشتم یه زمین میخام حاشیه خیابان اصلی و خوش و آب و هوا به متراژ 150 متر...الان دقیقا زمین با همین شرایط خریدیم...خدایا شکرت😍😙😘😚😍

از این ب بعد میخام طرح خونه ایی ک میخایم بسازیم رو جذب کنم..هر چند ک یه قرون پول نداریم ولی شک ندارم ک تا دو سه سال آینده ی خونه عالی میسازیم...

چندتا ارزوی دیگه هم تو دفترم نوشتم ک شک ندارم ب زودی اونام براورده میشن...

من تو دفترم نوشتم خدایا شکرت که به من یه زمین خوب دادی ازت سپاس گزارم...دقت کنید ننوشتم میخای بدی گفتم دادی...

خدایا سپاس گذارم  سپاس گذارم سپاس گذارم

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
واین که من از وقتی سعی کردم منفی هارو مرور نکنم انگار دبگه نمیشه حرف زد یا حتی تلویزیون میبینی خوب د ...

خوب طبیعیه چون تو محیط منفی کنونی هستیم، خوب منفی ها میان سراعمون

من خودم از وقتی تی حسابداری رو انجام دادم، به طرز شدیدی منفی های ذهنم رفتن، خودم باورم نمیشه، خیلی کم منفی فکر میکنم

چون قدیما من ۹۹ درصد دهنم منفی بود

البته الان با این برنلمه سابلیمینال بازم به ندرت منفی فکر میکنم، چون سرکار همش جمله های مثیت تو کامپیوترم میان و میرن و طبیعتا نمیزارن من به سمت منفیا برم وقتی هم خونم سابلیمینال گوشیم نمیزاره

وقتای دیگه هم دارم حرف میزنم که خوب نمیاد هههه

برای اینکه بخواید به مرحله رهایی برسید باید به مرحله باور برسید تا وقتی به مرحله باور نرسید نم ...

اها باور یعنی مطمئن باشم دارمش و خوشحال باشمو و تردید نداشته باشم که اگه نشه و اینا

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤

سلام دوستان با سلام و احترام یک دختر خانم جوان ومومن ومذهبی را شناخت دارم که بسیار با تقوا هستند و هرکس هر مشگلی داشته تو این مدت چند سال شناختی که دارم معرفی کردم مشکلاتشون حل میشه نفسشون خیلی حقه ایشون ختم قران -ختم صلوات -نماز های حاجت طیار -استغاثه به حضرت زهرا و.... برای اموات و حاجت های مد نظر شما انجام میدهند شماره تماسشون 09358122199-09361085875

اخرش چی شد؟تلاشات نتیجه داد؟

تا یک جایی جواب داد  الانم بخوام میتونم وقت بذارم و بازم جذبش کنم  هر چند سخته ولی ترجیح میدم بسپرم ب خدا .و اون طرف هم  رفت سراغ زندگیش فکر کنم در شرف ازدواجه .