..
فکر کنم توپستام تقریبا همه چیو گفتم..
اول اینکه شما مشخصات دختر مورد علاقتو بدون توجه به این خانوم بنویس جز ب جز.تاکید میکنم بدون توجه به این خانوم هرچی که دوست داری همسرت داشته باشه رو بازجزییات بنویس..
درمورد این خانوم دیگه درمورد ازدواج چیزی بهش نگو.بشین رو خودت کارکن.رو دوست داشتن خودت..توجهتو بزار رو چیزایی ک دوست داری
خیلی پاکسازی کن بعد به نشونه ها والهاماتی ک بعد پاکسازی برات میاد توجه کن و بهشون عمل کن
فکر کنم من اینو نگفتم درمورد عشقم که من باایشون ازطریق قانون جذب آشناشدم یعنی تمام ویژگی های مرد دلخواهمو نوشته بودم و روش تمرکز کرده بودم ک بعد دوماه باایشون آشناشدم
وبه جرات میتونم بگم ایشون تمام ویژگی های دلخواه منو داشتن..ودارن
این شکلی نبود اول ایشونو دوست داشته باشم بعد ویژگی های دلخواهمو باتوجه به ایشون بنویسم.
واسه همین اگه کسیو دوست دارین بدون توجه به اون فرد ویژگی های دلخواهتونو بنویسید اگه اون فرد همسر الهی شماباشه تمام اون ویژگی هایی ک شما نوشتین رو دراون فرد میبینید اگرم نباشه کسی میاد ک تمام اون ویژگی هارو داشته باشه..
پس نترسید ازاینکه اونی ک دوست دارینو ازدست بدین.اگه ازدستش,بدین یکی بهترازاون میاد تو زندگیتون که جای اولیو براتون میگیره
ویا همونی که دوست دارین میشه همون فرد دلخواهتون باتمام ویژگی هایی ک میخایین..
من فایلای زیادی از نتایج که بچه ها از دوره های آقای شریفی گرفته بودن رو گوش کردن
به جرات میگم خیلی هاشون باهمون عشقاشون ازدواج کرده بودن.
وازدواجشون زمانی شکل گرفته بود ک عشقشون رو رها کرده بودن و سپرده بودن به خدا وتمرکز کرده بودن رو ویژگی هایی ک میخان وخیلی جالب بود یکیشون میگفت عشقم ازاول این ویژگی رو نداشت اما الان اون ویژگی رو داره..
واینم گفتم زمان جدایی مهم نیست بعضی هاشون بعدازیکی دوسال یاشایدم بیشتر دوباره بهم رسیدن
عشقاتونو باید رها کنید وازاین ور روویژگی هایی ک دوست دارین تمرکز کنید
نترسین ازرهاکردن باور کنید کسی که مال شما باشه هرچقدرم که ازهم دور شده باشین بازبهم میرسین اینبار خیلی عالی تر وزیباتر ازهمیشه
امااگه مال شما نباشه نمیتونین به زور نگهش دارین هرزمان باشه میزاره میره حتی بعد ازدواجم