2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2703707 بازدید | 67039 پست
سلام خانوما من تازه چند روزه که با قانون جذب اشنا شدمالبته چند مورد جذب داشتم بدون این که بفهمم اسمش ...

سلام عزیزم این نوع نوشتن توی محصولات استاد عباس منش با عنوان قانون آفرینش عنوان شده... با این حال من خودم از نوشتن و  تازگیها با تکرار جملات تاکیدی ترکیبی با شکرگذاری بصورت آواز بلند  لذت می برم..

شما ببین با چه روشی لذت می بری همون رو ادامه بده

موفق باشی گلم

خداجونم دوستت دارم و ممنونتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شما یاد می دهم تا "خودخواه" باشید. لغت "خودخواهی" همواره محکوم شده است اما این کلمه بسیار زیباست. خودخواه بودن به معنی خودتان بودن است. من به شما می گویم که هیچکسی را در دنیا به غیر از خود مورد توجه قرار ندهید و در اینچنین توجه ای، شما همه جهان را در نظر گرفته اید. با خودخواه بودن شما هرگونه بشر دوستی را خواهید یافت که همواره در جستجویش بوده اید. فردی که هرگز خود را دوست نداشته است، هیچگاه نمی تواند شخصی را در بیرون خود دوست بدارد.

"اوشو"

سلام چطوری میتونم به سایت اقای عباس منش برم و چطوری در این موضوع نظرم رو بپرسم 

توی اینترنت اسم عباس منش رو سرچ کن و عضو شو وقسمت عقل کل سوالاتتو بپرس .. البته لابلای جوابهای عقل کل میتونی به خیلی اطلاعات برسی..

موفق باشی گلم

سلام خانوما من تازه چند روزه که با قانون جذب اشنا شدمالبته چند مورد جذب داشتم بدون این که بفهمم اسمش ...

ان شاالله خیلی زود خواسته هاتو جذب کنی، اگه با اینجور نوشتن حس خوبی بهت دست میده همینجوری بنویس، ضمن اینکه بابتشون خدار رو هم شکر کن. و میتونی هم اینجوری بنویسی خدایا سپاسگزارم( شکرت) که با زیبایی و از بهترین راه باعث شدی قرض هایمان پرداخت شوند ازت ممنونم. خدایا شکرت که با سادگی و زیبایی و از بهترین راه به من خونه زیبای سه خوابه با حیاطی که باغچه خوشکل داره و با بهترین وسایل دکور شده( می تونی هم تک تک نام ببری) به من دادی.

خدایا شکرت که فرزندانی سالم و باهوش و مودب و آرام دارم و ....

هرچی دوست داری و هرجور دوست داری می تونی خواسته هاتو بیان کنی مهن اینه که بعدش احساست خوب باشه و باورشون کنی و بتونی تجسمشون کنی.

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری😘
عروس خوشبخت نازنین،  من تو  اون هدفم( البته اون موقع پاکسازی را بلد نبودم) فقط به نشونه ه ...

سلام عزیزم ممنونم ازجوابت فکر کردم منظورت اینه نشونه ها الکین یادروغن توجه نکنید بهشون 

باپاکسازی ک کاملا موافقم مخصوصا وقتی توچیزی تردید داریم باید حتما پاکسازی کنیم ک بدونیم باید چیکار کنیم..

یعنی ازخدا هدایت بخاییم ک بگه راه درست کدومه وهدایت خدا رو هم ازطریق همون نشونه ها والهاماتی ک ب ذهنمون میرسه میفهمیم..

واینم بگم الهامات ونشونه هایی ک ازطرف خداباشه برامون بسیار بهمون آرامش میده 

سوالم واسه این بود چون من درمورد عشقم خیلی نشونه دیده بودم اماازاین ورم خیلی پاکسازی کردم براش..

گفتم نکنه منظورت اینه نشونه ها الکین نباید بهشون تکیه کرد 

البته به همه بگم به نشونه هایی ک باعث آرامش قلبتون میشن توجه کنید اماازاین ورم برای اون هدف پاکسازی کنید حتما که اگه برای شما مناسب نیست چیزی بعتر ازاون جایگزین شه براتون 

به لطف خدا سال ۱۴۰۱بهترین سال زندگیم شد وبه همه خواسته های بحق دلم به راحتی وزیبایی وازراه های عالی  رسیدم..باخداباش وپادشاهی کن...                                           

💎خوش بيني💎

خوش بين ها در هر اتفاقي

به دنبال امكان و احتمال مثبت مي گردند😍

خوش بين ها پر از شور و اشتياق هستند😍

آنها احساس مي كنند

به دلايل خوشايند به اين جهان آمده اند😍

و بايد به خواسته هايشان برسند😍

آنها نگرش مثبت دارند😍

چشم اندازي جاودانه و ازلي دارند😍

اشتياق و پشتكار آنها واگيردار است😍

آنها تاريك ترين محيط ما را

با نور خود روشن مي كنند😍

و در برابر سياهي بارقه اي از اميد مي بينند😍

خوش بين ها نتيجه مطلوبي را انتظار مي كشند😍

خوش بين ها عاشق حقيقت هستند😍

آنها معتقدند هدفي كه روي آن كار مي كنند،

تحقق پيدا خواهد كرد😍

خوش بين ها انسان هاي شادي هستند😍

خوش بين ها از زندگي خود رضايت دارند😍

و معتقدند در هر يك از دستاوردها،

معنايي عميق نهفته است😍

دوست من❣️

اميدوارم شما هم خوش بين باشيد😍

خوشبین بودن را تمرین کنیم🤗💜

@shokrgozary

گامی به سوی آرامش

مسائل قدیمی را از ذهن خود پاک کنید، اسم تمامی افرادی را که از آنها دلگیر و عصبانی هستید بنویسید و برای هر کدام یک نامه با عنوان بخشش تهیه کنید و پیش خودتان نگه دارید. هربار باز خواستید یادشان بیفتید به این فکر کنید که آن‌ها الان دارند زندگی خودشان را میکنند و عصبانیت شما فقط روح شما را آزرده و کدر میکند. مشغول بودن به اتفاقات گذشته فقط توان و نیرو را هدر می دهد. دیگران را همان طور که هستند بپذیرید و سعی نکنید آنها را تغییر دهید.

هر اتفاقی بود تمام شد رفت، ذهنتان را با این‌همه انرژی منفی پُر نکنید.

سعی کنید به روزهای خوبِ آینده فکر کنید تا انرژی مثبت شما باعث بروز آن اتفاقات شوند.

#لوئیز_هی

•🍃🌸

عیسی مسیح(ع) فرمودند:

داوری نکنید

تا بر شما داوری نشود

و حکم نکنید تا بر شما حکم نشود.

چه بسیار انسان هایی که با سرزنش دیگران

بیماری را به سوی خود کشانیده اند.

آن چه را که انسان در دیگران

سرزنش می کند،

در واقع به سوی خودش جذب میکند!

چهار اثر اسكاولشين

خب شما طبق قانون جذب از اول و دقیق میگید بهم از الان من چه کارایی انجام بدم؟! ممنونم

..

فکر کنم توپستام تقریبا همه چیو گفتم..

اول اینکه شما مشخصات دختر مورد علاقتو بدون توجه به این خانوم بنویس جز ب جز.تاکید میکنم بدون توجه به این خانوم هرچی که دوست داری همسرت داشته باشه رو بازجزییات بنویس..

درمورد این خانوم دیگه درمورد ازدواج چیزی بهش نگو.بشین رو خودت کارکن.رو دوست داشتن خودت..توجهتو بزار رو چیزایی ک دوست داری 

خیلی پاکسازی کن بعد به نشونه ها والهاماتی ک بعد پاکسازی برات میاد توجه کن و بهشون عمل کن 

فکر کنم من اینو نگفتم درمورد عشقم که من باایشون ازطریق قانون جذب آشناشدم یعنی تمام ویژگی های مرد دلخواهمو نوشته بودم و روش تمرکز کرده بودم ک بعد دوماه باایشون آشناشدم 

وبه جرات میتونم بگم ایشون تمام ویژگی های دلخواه منو داشتن..ودارن

این شکلی نبود اول ایشونو دوست داشته باشم  بعد ویژگی های دلخواهمو باتوجه به ایشون بنویسم.

واسه همین اگه کسیو دوست دارین بدون توجه به اون فرد ویژگی های دلخواهتونو بنویسید اگه اون فرد همسر الهی شماباشه تمام اون ویژگی هایی ک شما نوشتین رو دراون فرد میبینید اگرم نباشه کسی میاد ک تمام اون ویژگی هارو داشته باشه..

پس نترسید ازاینکه اونی ک دوست دارینو ازدست بدین.اگه ازدستش,بدین یکی بهترازاون میاد تو زندگیتون که جای اولیو براتون میگیره 

ویا همونی که دوست دارین میشه همون فرد دلخواهتون باتمام ویژگی هایی ک میخایین..

من فایلای زیادی از نتایج که بچه ها از دوره های آقای شریفی گرفته بودن رو گوش کردن 

به جرات میگم خیلی هاشون باهمون عشقاشون ازدواج کرده بودن.

وازدواجشون زمانی شکل گرفته بود ک عشقشون رو رها کرده بودن و سپرده بودن به خدا وتمرکز کرده بودن رو ویژگی هایی ک میخان وخیلی جالب بود یکیشون میگفت عشقم ازاول این ویژگی رو نداشت اما الان اون ویژگی رو داره..

واینم گفتم زمان جدایی مهم نیست بعضی هاشون بعدازیکی دوسال یاشایدم بیشتر دوباره بهم رسیدن 

عشقاتونو باید رها کنید وازاین ور روویژگی هایی ک دوست دارین تمرکز کنید 

نترسین ازرهاکردن باور کنید کسی که مال شما باشه هرچقدرم که ازهم دور شده باشین بازبهم میرسین اینبار خیلی عالی تر وزیباتر ازهمیشه 

امااگه مال شما نباشه نمیتونین به زور نگهش دارین هرزمان باشه میزاره میره حتی بعد ازدواجم 

به لطف خدا سال ۱۴۰۱بهترین سال زندگیم شد وبه همه خواسته های بحق دلم به راحتی وزیبایی وازراه های عالی  رسیدم..باخداباش وپادشاهی کن...                                           

1 -    باريتعالي مي‌فرمايد:

و چون بندگان من از دوري ونزديكي من پرسند بدانند كه من به آنها نزديك خواهم بود و هر كه مرا خواند دعاي او اجابت كنم. پس بايست دعوت مرا بپذيرند و به من بگروند باشد تا به سعادت راه يابند. سوره بقره – آيه 186

همانا خدا ازتو به تو نزديكتر است و هنگامي كه او را مي‌خواني او شنواست و دعاي تو را اجابت مي‌كند به شرط اينكه از روي پاكي نيت باشد كه پاك بودن نيت يكي از مهمترين عوامل اجابت دعا مي‌باشد.

حالا چگونه متوجه مي‌شويد كه دعايتان از روي پاكي نيت است؟

ابتدا ازخود بپرس كه از اين دعا چه چيز را مي‌خواهي؟ اگر جواب رضاي خداوند بود پس خدا دعايت را اجابت خواهد كرد و اگر هدف از دعا ضرر رساندن به مردم يا طمع و يا دوستي دنيا بود همانا خداوند باز هم دعايت را اجابت مي كند ولي از آخرت نصيبي برايت نمي‌ماند. پس در دعاي خود پاك نيت و خالص باش كه خداوند خيلي سريع آن را اجابت مي‌كند.

2- هر پيامبر در قرآن دعايي مخصوص به خود دارد: و اگر بهترين دعاها را خواسته باشي همان دعاي پيامبران است. اگر از تنگدستي و غم و غصه رنج مي‌بري دعاي حضرت يونس عليه السلام را بخوان و آن:

الها خدايي به جز ذات يكتاي تو نيست تو از شرك و شريك و هر عيب و آلايش پاك و منزهي و من از ستمكارانم.  سوره انبياء – آيه 87

و خيلي سريع خدا آن را اجابت خواهد كرد همان طور كه براي اين پيامبر اجابت كرد و فرمود:

پس ما دعاي او را مستجاب كرديم و او را از گرداب غم نجات داديم و اهل ايمان را اينگونه نجات مي‌دهيم.  سوره انبياء – آيه 88

و به گفته باريتعالي توجه كن كه فرموده:

و اهل ايمان را اين گونه نجات مي‌دهيم.  سوره انبياء – آيه 88

پس اگر به راستي اهل ايمان باشي خداوند دعايت را مستجاب مي‌كند.