2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2702880 بازدید | 67039 پست
آخه توجیهاتتون منطقی نیست بچه ای که مریض به دنیا می یاد مسئول چه بوده که داره درد می کشه؟ اگر جواب ...

عوامل زیادی وجود داره یکیش انرژی های منفی که مادرش در دوران بارداری داده،ولی خودش میتونه با کمک علم و راه  های مختلف درمان و دیدگاه مثبت زندگیش و عوض کنه!من خیلی از تجربیات وخوندم که با قانون جذب بیماریشون و درمان کردن!یکی از روش های درملنی که توی هند استفاده میشه یوگای خنده هست!با خندیدن و شاد بودن روی جسمشون اثر میزارن

ببین زندگی ما یه نسخه اس که برامون پیچیدن!نه سفیده نه سیاه!خاکستریه دقیقا ...ولی ما میتونیم با تلاش و پشتکار و تفکرمون اون رو روشن تر کنیم!بعضی جذبا خیلی سختن چون ما اون و غیر ممکن میدونیم مثل میلیاردر شدن و درمان بیماری لاعلاج!همین تفکر باعث میشه ما جذبمون کارساز نباشه،شما از کجا میدونی  کسایی که ادعا دارن جذب و انجام دادن و نتیجه نگرفتن ، جذب واقعی رو انجام دادن؟؟؟شاید فقط تئوری بوده و بهش باور نداشتن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شما که انرژی مثبت کار می کنید الان در چه موقعیتی از آرزوهاتون هستید؟

از اول تاپیک اگه میخوندین ، ما اینجا خیلی اومدیم و از جذبامون نوشتیم

مثلا جذب روابط عالی، دوستان خوب، خونه، موقعیت شغلی، افزایش درامد و ..........

در طول سالین من و دوستان اومدیم و اینجا جذبامون را نوشتیم تا همه از هم انگیزه بگیریم

دوست خوبم، 

اینجا ما همه داریم تلاش میکینم، ما ادعا نمی کنیم صددرصد مطابق قوانین عمل میکنیم، این طبیعیه که در این راه بالا و پایین داریم، ولی نهایتا قانون را باور داریم و داریم نتیجه میگیرم

$$$$$$$$$$$$$ قطعا نتایج مثبتی که از این قوانین میگیرم انقدر زیاد تر هست که پایبند هستیم و ادامه می دیم، وگرنه این ادامه دادنمون با عقل و منطق جور در نمیومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جالب پس شما اون دنیا های قبل هم بودید و می دونید اونی که مریض به دنیا می باد خودش خواسته؟ این ا ...

دوست نازنینم، درسته ما اطلاعات دقیق از دنیاهای ماورائی نداریم، ولی این دلیل بر عدم وجودشون نیست

دوست نازنمیم، متن بالا یک تحلیلیه، فیلم واقعی دنیای ماورائی را هیچکس ندارد، من منظورم اینه که چون ما روح هستیم و الان وارد این جسم فیزیکی شدیم، پس قطعا از یک دنیای ماورائی اومدیم و چون الان بهم ثابت شده که خودمون خالق تمام زندگیمون هستیم، و به عینه دارم میبینم که خودم تک تک ثانیه های زندگیمو خلق میکنم، پس قطعا در اون جهان ماورائی هم خودم انتخاب کردم که چطور به جلو بروم

اینا همه تحلیل هستن

دوست خوبم که قانون جذب رو باور نداری

این یک قانونه مثل قانون جاذبه زمین

کلمه قانون یعنی ردخور نداره 

میزان موفقیت هرکدوم از ماها ب میزان پایبندی ب قانون و رعایت درست الزامات این قانونه

اگر کم بزارم پس نباید منتظر نتایج کامل باشم

اتفاقا من از وقتی این قانون رو فهمیدم 

درک میکنم که این قانون کاملا منصفانه‌س و‌جواب تمام سوالاتم بود

اوکی قبول  من خودم در مورد جهان های موازی مطالعه دارم ولی سوال من اینه خود شما چه قدر موفقید ...

اتفاقا من چون خودم در گذشته یه نفر را از جهان های موازی دیدم، بینهایت باور دارم که ما روح هستیم و با تمام وجودم لمس میکنم که جدا از این جسم هستم

انرژی جان فقط یچیز درمورد کارما مرسی صبورانه جواب میدی اونم اینکه وقتی ما کسیو میبخشیم و براش طلب ...

نه دوستم، با بخشیدن شما، کارمای طرف از بین نمیره، هرکسی خودش باید پاکسازی کنه تا کارماش از بین بره

دوستم ، ببین آخرش نمیخوای ببخشیش ها ههههههه    

ساینای عزیزم،

در نهایت ما اینجا کسی را مجبور به پذیرش قوانین بدیهی جهان آفرینش نمیکنیم و اصراری هم در اثباتش نمیکینم

اینجا دور هم هستیم تا از هم انرژی بگیریم

شما هم اگه دوست داشتی، تنها راهش اینه که خودت آزمایش کنی، قطعا هرگز حرف کسی را بدون آزمایش و تست خودت، نپذیر

موفق باشی  

نه دوستم، با بخشیدن شما، کارمای طرف از بین نمیره، هرکسی خودش باید پاکسازی کنه تا کارماش از بین بره ...

من میبخشم ولی اونم باید به گرد بودن زمین اعتقاد بیاره  خیالم راحت شد من میبخشم از ته دلم حالا بقیشو با خود خدا طرفه بمن چه  

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
عوامل زیادی وجود داره یکیش انرژی های منفی که مادرش در دوران بارداری داده،ولی خودش میتونه با کمک علم ...

شایدم این قانون جذب یک تئوری باشه

بچه ای که متولد می شه و بیماری فلج اطفال داره

یا بچه ای که بهش در کودکی تجاوز می شه

و .......

کلی اتفاقاتی گه دست خود طرف نبوده را به حساب قانون جذب نگذاریم

این قوانین مسکن موقتند

ولی اضطراب واقعی شخص را برطرف نمی کنند

مهم خودشناسی فرد هست و اینکه با تماس حس هاش حتی شکست ها ارتباط برقرار کنه

تمام حس ها را پذیرفتن

قانون جذب نمی گذاره فرد با احساسات منفیش روبرو بشه

شایدم این قانون جذب یک تئوری باشه بچه ای که متولد می شه و بیماری فلج اطفال داره یا بچه ای که بهش د ...

ببین  برای هر اتفاق،عوامل مختلف دست بدست هم میدن...و باید به اینم توجه داشته باشیم که فرضیه زندگی گذشته هم هست...از کجا معلوم ما تو زندگی قبلیمون جذبش نکردیم؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شایدم این قانون جذب یک تئوری باشه بچه ای که متولد می شه و بیماری فلج اطفال داره یا بچه ای که بهش د ...

ساینا ی عزیزم سوالهای شماسوالهای من هم بوده ...من برخلاف خیلی ها باورهای مذهبی ندارم (درکمال احترام به عقاید دیگران)وبیشتر به قانونها اعتماددمیکنم...من هرگز نمیپذیرم خودم قبل از این دنیاشرایطم روانتخاب کردم چراکه درکودکی شرایط خاصی برام پیش اومد.به مبداافرینش هم جور دیگه معتقدم (اینجا نمیشه مسایل رو بازکرد).واماااجذب یک قانون هست.امتحانش کن

..زمانی که من وارد این تاپیک شدم حدود یکسال وهشت ماه پیش بود.خیلی اتفاقی بود.اول کانالی که یکی از دوستان اینجا زدند رو رفتم خوندم فقط وفقط برای سرگرمی.بعد کم کم علاقه پیدا کردم..بازی فراوانی رو انجام دادم ودرکمال تعجب خیلی اتفاقها افتاد.وبعد کم کم با خوندن مطالب روحیه ام بهترشد .وکلا مثبت نگری بیشتری پیدا کردم.الان بیشتر روز لبخند میزنم واین دستاورد این نگرش مثبت هست .درضمن هرگز واقعیت گرایی رو کنار نگذاشتم.اخبار رو میبینم منتها جایی که مرتبط به کشور خودم باشه اگه بتونم کاری کنم انجام میدم اگرنه  سعی میگنم درگیر نشم وطلب خیرمیکنم.درمورد کارماهم من تاحدودی قبول دارم .راستش اینکه قراره به کمال برسیم بیشتر به تناسخ میخوره از نظرمن.نه رد میکنم و نه میتونم تایید کنم.اگه دوست داشتی اینجا باش و بخون وحداقل شادی زندکیت بیشترمیشه..

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇