2777
2789
عنوان

❄💜 اسم بازی ❄💜

| مشاهده متن کامل بحث + 7752 بازدید | 1939 پست

اگه علاقه مند به مسائل روحی و معنوی و متافیزیک و ارتباط با موجودات با اگاهی بسیار و فرشته ها وووو هستید

میتونم برای شروع بهتون کمک کنم🙏🏻😇✨

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه علاقه مند به مسائل روحی و معنوی و متافیزیک و ارتباط با موجودات با اگاهی بسیار و فرشته ها وووو هس ...

😧😧 نه خیلی ممنونم 🌻

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@pariyajoooon  به انگشتات رحم کن 😐💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@ماه_صنم_الدوله     سلام خوبی عزیزم؟بهتری؟

سلام قشنگم... الحمدلله.. خداروشکر.. بهترم... شما خوبی؟ 

نگران مامانمم یکم گلو دردِ... میشه دعا کنید واسش کرونا نباشه... استرس داغونم کرده... روزایی پر استرسی دارم میگذرونم..

هرکی کامنت منو میخونه لطفا واسه سلامتی مامانم صلوات بفرستید... تنتون سلامت.. بلا ب دور باشه از خودتون و عزیزانتون.. ب حق این شب عزیز.... 

سلام قشنگم... الحمدلله.. خداروشکر.. بهترم... شما خوبی؟  نگران مامانمم یکم گلو دردِ... میشه ...

خوبم عزیزم

ان شاالله که خوب میشه نگران نباش براشون حمد میخونم💙

@سباااا  

@کاکتوس1234  

@اعتصامی  

@khoday_mer3p  

@لازانیا_رو_عشق_است  

میشه برای خوب شدن حال مادر ماه صنم صلوات بفرستین؟ممنونم💙🌻

خوبم عزیزم ان شاالله که خوب میشه نگران نباش براشون حمد میخونم💙 @سباااا     @کاکتوس1 ...

سلام

حتمن خواهر 🥺 براشون فرستادم 

ان‌شاالله که مشکل خاصی نباشه و زودی خوب بشن به امید خدا 🤗

قصه ام ساده و کوتاه است؛ از هر چه دوست دارم، بسیار دورم.

خوبم عزیزم ان شاالله که خوب میشه نگران نباش براشون حمد میخونم💙 @سباااا     @کاکتوس1 ...

سلام عزیزم 

چشم حتما 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋

چشم حتما آبجی جون ممنونم که صدام زدی 

@ماه_صنم_الدوله

سلام صنم جانم خوبی عزیزم.. نترس قربونت برم بد به دلت راه نده... ان شاء الله کرونا نیست 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خوندم قشنگم💋😘💛

ان شاءالله همه سلامت باشن💙

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

خیلی ممنون عزیزم.. خیلی ممنون.. خداروشکر دوستانی چون شما دارم...  ان شاء الله هر حاجتی دارید برآورده شه.. سالم و سلامت باشید..... هم خودتون هم خانواده عزیزتون... 

مرسی از همگیتون ❤️ببخشید ک تک تک نمیتونم تشکر کنم

سلام..  ممنونن دعا کنید.. ان شاء الله..... ب یمن دعای شما خدا نظری کنه

چشم حتما آبجی جونم.. لطفا ما رو بی خبر نزار 

الهی آمین 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave