2777
2789
عنوان

❄💜 اسم بازی ❄💜

| مشاهده متن کامل بحث + 7752 بازدید | 1939 پست
عزیزم ما داشتیم تو یه تاپیک دیگه بازی میکردم بعد بچه ها گفتن من تاپیک بزنم منم فقط اونایی ک تو اون ت ...

عادت کردم

حواسم هست که دیگه فراموشم کردی

مهم نیست

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عادت کردم حواسم هست که دیگه فراموشم کردی مهم نیست

🥺🥺🥺 عهههه من ک خیلی وقتا تو تاپیکای عسک تگت میکنم 💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ژون؟؟؟

فک کردم ترکیدی. تگ نمیشدی واسم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فک کردم ترکیدی. تگ نمیشدی واسم

عزيزممممممم مهربوووووووون همزبوووووووون بامعرررررررررفت دوسداشتتتتتتتتتتتتتتنى😃♥️

ن هنو سالمم😐🌻

صبتم بخيرررررررر اميدوارم تا شب كلى اتفاقه خوب برات بيوفته😍😍😍😍😍

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عزيزممممممم مهربوووووووون همزبوووووووون بامعرررررررررفت دوسداشتتتتتتتتتتتتتتنى😃♥️ ن هنو سالمم😐🌻 ...

😍😍😍انرژی مثبت خوووودمی

صبح توهم بخیر عجقم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😍😍😍انرژی مثبت خوووودمی صبح توهم بخیر عجقم

فداتم كع♥️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ولى خب تنهاترين آدمه اين شهرم💔

یه دل میکه که برکردم

یه دل میگه

با بد بختیو تازه تورو تک کردم

من باهات قهرم 

تو فقط فکر خودت بودیو بس تو فقط ساختی ازین خونه قفس تو اصلا نمیفهمی هیچی به جز بوی هوس😐😁😁

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

بازی تموم شده من نمیدونم   دارین چت میکنین؟ @_عاشق_حیوانات_   بیا بازی🤪

🙄🙄 والا چت هم خیلی وقته نمیکنیم 😂😂😂😂💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه دل میکه که برکردم یه دل میگه با بد بختیو تازه تورو تک کردم من باهات قهرم  تو فقط فکر خود ...

فك ميكنم اين رابطع تموم شده س😥😥😥😥

[QUOTE=] قبلا فک میکردم اونا ک خودکشی میکنن ترسونه اما الان فک میکنم ک اونی ک میکنه شجاعه😂😂😂من بی عرضه عال ... [/QUOTE]

نه اصلا کاره شجاعانه ای نیست اونایی ک میترسن از زندگی کردن این کارو میکنن بیشتر حماقت میخواد تا شجاعت😀

@_نیکی__niki_     اینو برای تو نوشته بوم ایحححح😒😒😒😒

سلام..چطوری قشنگم؟💛 شرمندع مث اینکع دیر رسیدم...

سلام مرسی تو خوبی؟💜💋

عب نداره 😄