2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ چیز در این دنیا لایق از دست دادن جونت نیس هیچ چیز نه بی پولی نه عشق نه مرگ عزیزان نه بدرفتاری دی ...

چرا نیست وقتی همش درد داری اعصابت بهم ریخته چقدر باید تحمل کنی وقتی نتونی خوب زندگی کنی حق همه این هست خوب زندگی کردن وقتی نشه بهترین کار خودکشی هست ولی اینو بگم مثل من بخوای شانس داشته باشی به ۳ بار خودکشی هم نمیمیری فقط درد هات بیشتر میشه

من از کسی طلبکار نیستم

نمیدونم چرا وقتی به کسی میگی خستم میگه چون طلب کاری 

آره من طلب کارم چون دوست دارم زندگی راحت بدون درد داشته باشم ولی با درد دارم زندگی میکنم پس طلب کارم باید اینطوری گفت چون نمی‌خوان درک کنن حتما انقدر سخت شده که به خودکشی فکر میکنه 

با درد مرد؟ 

آره معمولا قرص همه اعضا و جوارحت رو میسوزونه و بعد میمیری

تصور کن خودکشی با سوزاندن خود،از بیرون میسوزی و میمیری

با قرص همین درد و سوزش از داخل هست.. یکی یه بار میگفت یه نفر رو دیده که با قرص خودکشی کرده بود،التماس میگرد که نزارین بمیرم،چون دردش زیاد بوده.. ولی به خاطر آسیبی که به معده و .... خورده بود آخرش هم مرد ولی با درد

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

2790
2778
2791
2779
2792