2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پوستم گندمیه به نظر شما سفید میشم؟  واقعا ببخشید اینقدر سوال میپرسم چند وقته استفاده میکنن؟ ...

میشه درخواست بدی و این جورحرفهارو توتاپیک نپرسی؟ 

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣

من استفاده میکنم بارهای اول جوش میزد یا میسوخت بدجور ولی یبار اتفاقی بعد از شستنش کرم زدم دیگه نسوخت و جوش نزد

سفید پوستم والا نمیدونم سفید میکنه یانه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من استفاده میکنم بارهای اول جوش میزد یا میسوخت بدجور ولی یبار اتفاقی بعد از شستنش کرم زدم دیگه نسوخت ...

ببخشید کرم‌چی زدید؟

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

نوره با واجبی فرقداره نوره زرنیخ داره و بوی بد اما فواید زیاد

واجبی بدون زرنیخ بدون بو و خاصیت کمتر

من یه سال نوره استفاده کردم عالی بود فقط بو و کثیف کاری داره

با ابگرم مخلوط میکردم مث غلظت ماست بر میداشتم میکشیدم به بدن ۵دقیقه برمیداشتم پوست شکم و سینه و قسمت نازک دست و قسمت خصوصی خیلی زود میسوزه زود بردارید

حتتتما دستکش بپوشید و روی ناخن نریزه

با لیف نرم حوله ای زیر آب بشورید فشار لازم نیست چون اون لحظه پوست بشدت حساسه و مستعد زخم شدن

ترجیحا شامپو بدن اگه نه صابون بکشید بیرونم اومدید هر روغن بدن یالوسیون که دارید استفاده کنید

اگه مفید بود یه صلوات برا حاجتم بفرستید ممنون میشم🌺

نزدیک ۱۰‌سالی میشه میزنم ولی خب کمی جوش میزنه بعدم از عطاری بگیرید به صرفه تره🤗 بعد کشیدن به پوست۳دقه صبر کن یه امتحان کن ببین رفته موها بعدبشور خودتو زیادنذاری رو‌پوست زخم مکنه میسوزه

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
مرطوب کننده معمولی مثل ببک 

اها ممنون

نوره روشن میکنه واگه پوست مرغی باشه هم پوست رو یکدست میکنه و خواص دارویی داره البته نوره که زرنیخ دا ...

واقعا روشن می‌کنه من پوستم  ۲ ۳ درجه روشن بشه خیلی خوب میشه به نظرتون روشن میشه ؟