2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست
منم مشکل جوش دارم😣😣😣لعنتیای خاک برسر

ببین عکسی ک فرستادم نمیاد 

برو داروخونه بگو کالامین ناژو میخوام 

مطمئن باش ک جواب میگیری دخدر خالم چون اونم جوش داشت ولی اهل قرص نبود رفد داروخونه گفته بود بهت یه چیزی میدم اگ جواب نگرفتی بیا هرچی دلت خواسد بگو ازین زد جوشای بازوعاش نصف شددد قشنگ تو دو هفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحاللللللت😣😣😣😣

البته دکتر برام نوشت همین طوری نخوردم 

من همه راهی امتحان کرده بودم حتی زالو درمانی هم رفتم نشد اخرین راهش همین بود وای ک راحت شدم 

تو هم حتما ازمایش کبد بده 

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜
نه فدات ،اصلا همچین چیزی نیست ،جای جوش منظورت لک هست یا فرورفتگی؟؟

نه ببین جای جوشام قهوه ای کمرنگ شده فرو رفتگی نیست 

اگه خمیر دندون بزنم میره؟

دوستام میگفتن ابلیمو تیرگیای پوستو از بین میبره

البته دکتر برام نوشت همین طوری نخوردم  من همه راهی امتحان کرده بودم حتی زالو درمانی هم رفتم نش ...

عاها چ خوب🙄😏 

باشه حتما باید برم حتما پیش یه دکتر پوست واسه جای جوشام 

نه ببین جای جوشام قهوه ای کمرنگ شده فرو رفتگی نیست  اگه خمیر دندون بزنم میده؟ دوستام میگفتن ا ...

این ماسک رو یادت میدم مرتب بزن ،پوستت چربه یا خشک؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
این ماسک رو یادت میدم مرتب بزن ،پوستت چربه یا خشک؟؟

مطمئنی جواب میگیرم؟اخه فک نکنم پوسته من ب ماسک جواب بده خودمم چن وخت ازین ماسکا میزدم تو خونه ولی جواب نگرفدم 

پوستم یه ذره چربه

مطمئنی جواب میگیرم؟اخه فک نکنم پوسته من ب ماسک جواب بده خودمم چن وخت ازین ماسکا میزدم تو خونه ولی جو ...

پسر من بیست سالشه جوش میزنه ولی نه زیاد ،هفته ای سه چهار بار این ماسک رو میزنه و تمام لک مونده از جوشاش رفته ،پوستش سفید شده ،حالا ضرر که نداره امتحان کن ،اولا باید هفته ای چهار پنج بار بزنی و اینکه سریع منتظر نتیجه نباشی حداقل ی ماه دو ماه بگذره 

پسر من بیست سالشه جوش میزنه ولی نه زیاد ،هفته ای سه چهار بار این ماسک رو میزنه و تمام لک مونده از جو ...

مرسیییی واقعا حتما میزنم میشه لطفا بگی چجوری درستش کنم؟چن بار بزنم رو پوستم چن دیق بمونه؟

پوستم چربه 

ی سیب زمینی رو پوست بگیر رنده ریز کن یا با هر وسیله ای داری له کن آبش رو بگیر و بزار ۱۵/۲۰دقیقه بمونه بعد آروووم آبش رو خالی کن نشاسته ش ته ظرف میمونه ،ی قاشق ماست ترش یا شیرین فرقی نداره و ی چند قطره آب لیمو طبیعی( بازاری نباشه)اضافه کن و  آرد برنج یا نشاسته ذرت هم تا حدی بزن که از حالت آبکی در بیاد و روی صورت بمونه زیادم خمیری نشه ،بزن به صورت و نیم ساعت صبر کن بعد بشور ،گاهی قبل شستن(مثلا هفته ای یک بار) ی کم آروووم مواد رو روی صورتت  ماساژ بده بعد بشور،بعدم ژل آلوئه ورا که مطمئن باشی اصله ،یا آبرسان بزن،هفته ای حداقل چهار بار