2777
2789
عنوان

مرگ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه قرصی بهت دادن عوارض واست نداشت؟

بخدا اسمش یادم نیست ۴سالونیم پیش بود . نه اصلا چه عوارضی چندروزم بیشتر نخوردم سریع خشک میشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه جاری منم هفته ۳۵ بدنیا اومد فوت کرد.

۵ ماه بعدش زیر نظر دکتر  باردار شد.

خدا بهت صبر بده بخاطر فرشته ای که از دست دادی.

انشالله خدابه زودی خیلی آسون بغلتو پر کنه❤

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
منم 26دی تو 28هفته دخترمو از دست دادم خیلی سخت گذشت ولی گذشت  اصلا به سینه هامم دست نزدم سوتین ...

چند روز خشک شد سینه ات و اینکه منم دختر بود بچم چند وقت بعدش باز حامله شدی؟

نه طبیعی بود خداروشکر 

تا می تونی خودت رو تقویت کن که باردار شدی ضعف نکنی، برای سینه ات هم برو دکتر بهت قرص بده سر خود کاری نکن خدای نکرده کیست اینا می گیری

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

متاسفم شدم برات

سعی کن احساساتتو بروز بدی

بعدها برات بغض نشه

من اینروزهارو گذروندم

برای بارداری  وقت داری، نگرانش نباش

میدونم آدم حریصتر میشه، ولی اگه زیاد بهش فکر کنی، زمانی که نمیشه و نمیتونی، استرست بیشتر میشه 

فعلا به خودت برس

در مورد شیرهم من اصلا بهش دست نزدم

یه روزهای برگ کلم میذاشتم رو سی نم

چند روز تب و لرز کردم

رفتم دکتر قرص داد

بعدش بهتر شدم

چند روز خشک شد سینه ات و اینکه منم دختر بود بچم چند وقت بعدش باز حامله شدی؟

زیر ده روز خشک شد من سزارین شدم ۶ماه میگذره ولی الان باردارم همه به جز دکترم میگن زود بوده 

زیر ده روز خشک شد من سزارین شدم ۶ماه میگذره ولی الان باردارم همه به جز دکترم میگن زود بوده 

نه عزیزم هیچ هم زود نیس خوب کردی باردار شدی خوب به خودت برس چند هفته ای؟ الهی خدا خودت و بچتو حفظ کنه