2777
2789
ببخشیدا با اجازه استارتر  من یه سوال دارم اگه خواستگار تو اتاق بگه میشه گوشیتونو چک کنم حرف بدی ...

از همون اول خودشو نشون داده شکاک هست صد در صد 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم خودم اعصابم خورد شد زود بهش رو دادم

ببین اون حرفو به من بزنن باور کن میگم پاشو برو 

خیلییییی خانمی بکنم نمیگم گمشو 😂😂🤪🤪🤪

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اخه تازه دلم یه جوری شده ک از شکاک و بددل خوشم میاد احساس میکنم زنش براش مهمه

اگه اینجوری هستی یه اختلالی داری

اسمش یادم رفت🤦🏻‍♀️

جدی میگم ها

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اخه تازه دلم یه جوری شده ک از شکاک و بددل خوشم میاد احساس میکنم زنش براش مهمه

نه عزیزم اینطور نیست وقتی با یکی از مردای فامیل یه سلام و احوال پرسی کنی و بعد هزار تهمت بهت بزنه خوشت میاد ؟؟؟؟این معنی شکاک و بد دله

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
فک کنم مازوخیسمه

دختر جان زندگی با ادم بد دل و شکاک خود جهنمه

چندسالته؟

ببخشیدا با اجازه استارتر  من یه سوال دارم اگه خواستگار تو اتاق بگه میشه گوشیتونو چک کنم حرف بدی ...

😂😂😂خدايي اينا از كدووم گوري پيدا ميشن!

مشخصه ك حرف زشتيه و طرف ديوونس

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

18

هنووووو خیلیییییییی بچه ای ازدواجو بذار برای بعد ۲۵ برای بعد استقلال مالی