2777
2789
عنوان

افسرده شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 28 پست
احتمال داره که بدنتون کمبود ویتامین داشته باشه و یا دچار کم خونی باشین. حتما زیر نظر پزشک متخصص ...

متخصص غدد هم میتونه بره شاید مشکل تیروئید داره

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری😭 توروخدا کمکم کن سنی ندارم ک😭نجاتم بدین😭😭

عزیزم از من میپرسی باید خودت بدونی چرا به این روز افتادی،چه اتفاقی افتاده همچین شدی اون عاملو پیدا کن از دکتر و مشاور کمک بگیر تغذیه تو اصلاح کن باشگاه معجزه میکنه حتی حس و حال ورزش هم نداری ثبت نام کن و برو دیدن اون همه آدم حالتو جا میاره به خودت برس با دوستات قرار بزار پارک کافی شاپ کتابخونه های عمومی کتاب بگیر بخون پیاده روی کن کلاس هنری برو،ولی حتما به باشگاه فکر کن حتما

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
عزیزم حیفه تو این سن ،این جوری داری خودت رو داغون می‌کنی  زودتر یه دکتر برو یا  اگه نمی ت ...

میدونم بخدا 😭قبلا انقد قشنگ بودم هر جا می رفتم همه از قشنگیم میگفتن😭هر لباسی می خریدم همه تو تن من خوششون میومد..ولی الان همه بهم میگن شبیه مرده ها میمونی انقد بد شدم😭😭

عزیزم از من میپرسی باید خودت بدونی چرا به این روز افتادی،چه اتفاقی افتاده همچین شدی اون عاملو پیدا ک ...

باشگاه نداره این اطراف بخاطر کرونا بسته ان😭😭😭

باشگاه نداره این اطراف بخاطر کرونا بسته ان😭😭😭

عصرا برو پیاده روی،همه ماها تو زندگی محدودیت داریم مشکل هم داریم ممکنه مقطعی هم افسرده شده باشیم ولی میتونیم تلاش کنیم و بهتر باشیم این فرق آدم با بقیه موجوداته،چندسالته؟

ب هیچی میل ندارم😔دیروز صبح تا شب گشنه موندم😔

شما به پزشک مراجعه کن برات آزمایش مینویسه باتوجه به حالاتت اگه احتیاج داشته باشی ویتامین برات تجویز میکنه