2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم فایده نداشته تاحالا

چه مدت استفاده کردی؟

من قبل کرونا   از همین گرفتم ی ماه استفاده کردم در کنارش  غذامم کم کردم بیشتر شیر میخوردم 

خیلی سایز کم کرده بودم

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
ایناکه عالین

برامن که اثر نداشتخ

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
چه مدت استفاده کردی؟ من قبل کرونا   از همین گرفتم ی ماه استفاده کردم در کنارش  غذامم کم ک ...

دوسالی هس آره دوساله

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
قبلا بیست دقیقه میزدم شنیدم برا مهره های کمر خوب نیست ولش کردم. برا شکم و زیر شکم باقی از  زای ...

تایم طولانی خطرداره،نمیدونم عزیزمن بارداری روتجربه نکردم

لطفالایک نکنید،ممنون
قبلا بیست دقیقه میزدم شنیدم برا مهره های کمر خوب نیست ولش کردم. برا شکم و زیر شکم باقی از  زای ...

ببند با شکم بند کمرو بعد بزن ... من شکم و پهلو داشتم روشون ویکس میزدم با پلاستیک میبستم روشم شکم بند بعد حلقه میزدم ...نابود شدن چربی های شکم وپهلوم