2777
2789
از یه طرف بهترین و شبرین ترین حس دنیا از یه طرفم عذاب آورترین حس که باهاش بدجور شکنجه ی روحی میشی ...

خوشبختم😕💔

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
حتی اگ ظرفت لاشی نباشه اخرش ترکت میکنه عشق هست ولی حداقل تو این زمونه ن

خدانكنه به هر دليلي ازش جدا بشي يه عمر تو حسرتش ميموني

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدانكنه به هر دليلي ازش جدا بشي يه عمر تو حسرتش ميموني

ن خدایی ببین

هر چیزی ی روز تموم میشه دیگه

حالا ب هر علتی

ترجیح میدم اصلا عاشق نباشم

عشق مثل نور خورشید می‌مونه همون قدر سوزان و درخشان شاید در نگاه اول زیبا به نظر برسه و دلچسب اما ...

هوم دقیقا

ن خدایی ببین هر چیزی ی روز تموم میشه دیگه حالا ب هر علتی ترجیح میدم اصلا عاشق نباشم

بهترين كار دنيارو ميكني سعي كن اصلا عاشق نشي من حاضرم بميرم واقعا

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
بهترين كار دنيارو ميكني سعي كن اصلا عاشق نشي من حاضرم بميرم واقعا

اوهوم حالا ک فک میکنم اون حس دردی ک وقتی ترکت میکنه توی قلبت میزاره اصلا  با اون حسی ک هست کنارت

ارزش نداره

اوهوم حالا ک فک میکنم اون حس دردی ک وقتی ترکت میکنه توی قلبت میزاره اصلا  با اون حسی ک هست کنار ...

ارهً دقيقا اين زمونه هركي لاشئ تره خوشبخت تره

برترین حسیه که خدا میتونه به یک انسان هدیه کنه.

توصیفش نمیشه کرد تا سراغت نیاد.

حس علاقه ای نامحدود، از خود و علایق خود  گذشتن بی هیچ چشم داشت.

وقتی فردی معیارهای اصلیت بردی همسر آینده ت که قبل از آشنایی  داشتی  در وجودش داشته باشه و بعد علاقه و کشش نسبت به اون در تو به وجود بیاد قطعا عاشقش شدی. اما اگه معیارهات رو نداشته باشه و فقط کشش ج.ن.سی حس کنی فقط هوسه و عشق نیست.

چشمه  ای است که دایم در حال جوششه و بعد گذر سالها زلال تر و  پر تلاطم تر از  قبل میشه.

وقتی عاشق باشی بعد هزار سال هم با دیدن عشقت حس شادی و خوشبختی و رضایت و شکرگزاری  از خالق عشق در وجودت موج میزنه.

خدایا شکرت بخاطر عشقی که به من دادی