2777
2789
ویار ینی ساعتها...روزها...ماه ها عق زدن...از همه چی تنفر داشتن..ینی لحضه لحضه جون دادن....ینی یه مسم ...

دلت پره ها😂😂

منم تا ۵ماه ۹۹درصد زندگیمو تو دسشویی بودم ولی بعدش قطع شد خداروشکر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلت پره ها😂😂 منم تا ۵ماه ۹۹درصد زندگیمو تو دسشویی بودم ولی بعدش قطع شد خداروشکر

چرا پر نباشه؟تقریبا هرروز کارم شده بود درمانگاه رفتن سرم زدن...نصفه شب...صبح..غروب....هییییچ کس به اندازه من سختی نکشید..تازه سرم میزدم همش ۲ ساعت خوب بودم ..اونم چه خوبی؟فقط عق نمیزدم وگرنه تهوع شدید بود

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑
بر عکس همونم خوردم دیشب ...دعا کن برام خوب شم از زندگی شوهر باز شدم

بچه ت رو بغل بگیری همه چی یادت میره.من همش بیمارستان زیر سرم بودم.سیرابی که خوردم از این رو به اون رو شدم.یکی دوبار بخور انشاالله بهتر میشی

حالا اکثرا تهوعشون از ماه سوم ب بعد کم و تموم میشه... من از ماه سوم شروع شده

اینجورم ک اگ کسی تعریفی کنه از چیای چندش بالا میارم. یا عطسه ک میخام بکنم باهاش عوق میزنم. معدمم خالی باشه حس تهوع میگیرم فقطم با خوردن ابغوره یا کشک کمی حالم بهتر میشه توی اون لحظه ها

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

چرا پر نباشه؟تقریبا هرروز کارم شده بود درمانگاه رفتن سرم زدن...نصفه شب...صبح..غروب....هییییچ کس به ا ...

درکت میکنم خیلی سخته ادم میلشم به هیچی نمیکشید 

عیب نداره نی نیت بدنیا اومد لپاشو گاز بگیر 😂😍

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بچه ت رو بغل بگیری همه چی یادت میره.من همش بیمارستان زیر سرم بودم.سیرابی که خوردم از این رو به اون ر ...

اره زندایی منم طفلک از اول تا اواسط حاملگیش ویار شدید داشت،بعد ازونم بچه پایین بود استراحت مطلق،خیلی اذیت شد ولی الان آنقدر بچش شیرینه که یادش رفته

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بچه ت رو بغل بگیری همه چی یادت میره.من همش بیمارستان زیر سرم بودم.سیرابی که خوردم از این رو به اون ر ...

ان شاءالله ممنون عزیزم...من فقط از گوشت بدم میاد همه چی میخورم ولی تا میخورم خوبع همین ک دهنم خالیه حالت تهوع شدید و...

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍