2821
2789
عنوان

فاااال

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 36 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ی مدت خیییلییی درگیره فال بودم.شماره ی ی فالگیرو ازهمین نی نی سایت برداشتم 4 سال پیش. اسمش افسون.میخای بیا شمارشو بدم.تا 2 3 سال ایندت رو دقیق بهت میگ.من 2 سال پیش پیشش فال گرفتم هنوزم حرفایی ک زده داره برام اتفاق میفته.فقط تنهاایرادش اینه یکم گرونه فالاش.فالگیرمن زیاد سراغ دارم ولی این ازهمشون بهتربود. ی چی بهت بگم خیلی خودتو درگیراین چیزا نکن.ب هرچی فکرکنی برات اتفاق میفته الکی پولاتو حدرنکن

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

دوستان شما یک خانوم فالگیر کرمانی به نام اعظم پور عسکری اسمش شنیدین؟ میگن موکل داره ‌کارش خیلی خوبه

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
چند میگیره

من چن وقت پیش ازش قیمتاشو پرسیدم قهوه کامل جزئی150 میگیره.اون یکی اسمش چیه تو فال تاهوره چیه اون 80.گرونتریتش ش150 بود ک کلا همه چی رو میگ راجب هرچی

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
دوستان شما یک خانوم فالگیر کرمانی به نام اعظم پور عسکری اسمش شنیدین؟ میگن موکل داره ‌کارش خیلی خوبه

خواهر اگر موکل داره اصلا سمتش نرو که بیچاره میشی

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
هرکی« خدارس رحمتی کیا » پیدا کرد بچسبه بهش من یبار باهاش پیامکی حرف زدم پیمان ریخت و دیگه در ...

راجب آیندتم چیزی بهت گفت که بعدا اتفاق بیوفته؟

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
2824
2823
2791
2779
2792