2777
2789
نمیتونستم کنار بیام حس بدی داشتم چون اون از یه دهه دیگست قطعا خوشیای جوونیش رو کرده و میخواد ازدواج ...

کار خوبی کردی منم قبول نمیکنم دوستمم ۱۲ سال اختلاف دارع مرد انقد بالاتر هم خوشیاشونو کردن هم از نظر عمر و...

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
کار خوبی کردی منم قبول نمیکنم دوستمم ۱۲ سال اختلاف دارع مرد انقد بالاتر هم خوشیاشونو کردن هم از نظر ...

اره دقیقا میدونستم پشیمون میشم به قولی چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دقیقا میدونستم پشیمون میشم به قولی چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی

مامان من ۵۲ هس بابام ۶۲ همیشع میگه زیاده ده سال تازه نسل قبل بودع  ب نظرم نهایت تا ۷ سال خوبع

مامان من ۵۲ هس بابام ۶۲ همیشع میگه زیاده ده سال تازه نسل قبل بودع  ب نظرم نهایت تا ۷ سال خوبع

اره دقیقا بیشتر هفت سال خوب نیست چون روحیات از هم فاصله میگیره و به خوبی درک نمیکنن همو .

من طرف مالی عالی بود خوشتیپ هم بود ولی از چهرش سنش مشخص بود راستش گفتم با این ازدواج کنم پیش دوستام حسرت میخورم اونا تفاوت سنیشون خوبه ولی من ۱۲ سال اختلاف واسه همین گفتم بهتره رد کنم .

اره دقیقا بیشتر هفت سال خوب نیست چون روحیات از هم فاصله میگیره و به خوبی درک نمیکنن همو . من طرف ما ...

چن سالته؟ دوست منم جوونه موهای شوهرش سفید شده

برا ما ۶ ساله بنظرم کمه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
چن سالته؟ دوست منم جوونه موهای شوهرش سفید شده

من ۲۰ اون ۳۲ بود نه اون موهاشم مشکی بود والا کلا به چهرش میخورد سنش زیاد تر باشه حتی😢🤦🏻‍♀️

برا ما ۶ ساله بنظرم کمه

نه بابا عالیه فکر می‌کنی اصلا ب سن نیس خواهرم ۱ سال بزرگتره بعد ده سال کاملا راضی هس البته کمتر شوهزش میزنه ۴ ۵ سال

من ۲۰ اون ۳۲ بود نه اون موهاشم مشکی بود والا کلا به چهرش میخورد سنش زیاد تر باشه حتی😢🤦🏻‍♀️

کلا ۲۰ هم زود بوده حالا دیگه قسمت نبوده انشالله بهترین پیس بیاد برات

نه بابا عالیه فکر می‌کنی اصلا ب سن نیس خواهرم ۱ سال بزرگتره بعد ده سال کاملا راضی هس البته کمتر شوهز ...

مرسی عزیزدل♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
کلا ۲۰ هم زود بوده حالا دیگه قسمت نبوده انشالله بهترین پیس بیاد برات

اره ولی اونقدر خوب بود که خانواده میگفتن قبول کن اولین خاستگاری هم بود که اومد خونمون یه مدت اصلا حالم گرفته بود بابت این موضوع و اصرار ها🤦🏻‍♀️

ممنونم عزیزم همچنین شما مهربونم😍♥️