2777
2789
به مستقل بودن چه ربطی داری وقتی ازدواج کنی وظیفه مرده خرج خونه رو بده😐

تو این شرایط وحشتناک اقتصادی هیچ فردی وظیفه نداره تنهایی بار این سختی رو به دوش بکشه دو نفر باید کار کنن تا زندگی بگذره هیچ جام ثبت نشده مرد باید پول بده 

✈🇺🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این شرایط وحشتناک اقتصادی هیچ فردی وظیفه نداره تنهایی بار این سختی رو به دوش بکشه دو نفر باید کار ...

خوب اول باید مرد کار کنه بعد زن وقتی شوهرش پول نمیده این خانوم چرا از جیبش خرج کنه😐😐😐

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
چی بگم

خودت خرید نکن هر چی لازم داری لیست کن بگو اینارو لازم داریم بگیر بیار

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
خوب اول باید مرد کار کنه بعد زن وقتی شوهرش پول نمیده این خانوم چرا از جیبش خرج کنه😐😐😐

چرا اینطوری میکنید اخه 

این یه زندگی مشترکه دونفر باید کنار هم در هر شرایط باشن نه در مقابل هم جیب خانم و آقا نداره که 

✈🇺🇸
چرا اینطوری میکنید اخه  این یه زندگی مشترکه دونفر باید کنار هم در هر شرایط باشن نه در مقابل هم ...

خوب عزیز خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی باهم کارکنن خرج خونه بکنن وقتی شوهر کار می‌کنه خرج نمیده ایا باید زن کار کنه خرج بده؟😐😐😐

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
خوب عزیز خودت داری حرف خودت رو نقض میکنی باهم کارکنن خرج خونه بکنن وقتی شوهر کار می‌کنه خرج نمیده ای ...

من حرف خودمو نقض نکردم اول گفتم که میتونست حقوق ضمن عقد رو بگیره تا شوهرش از کار بیکارش نکنه که بخاطر مخارج خونه که هیچ برای هزینه های شخصی یک زن مثل هزینه آرایشگاه لباس و...بازم بخواد دستشو جلو مرد دراز کنه این حرفاییم که من گفتم صرفا برای این خانم نگفتم شما گفتی مرد باید بعد از ازدواج پول بده منم گفتم بایدی وجود نداره 

✈🇺🇸
من حرف خودمو نقض نکردم اول گفتم که میتونست حقوق ضمن عقد رو بگیره تا شوهرش از کار بیکارش نکنه که بخاط ...

باشه شما راست میگید