2777
2789
عزيزم وكيلتو ميشه معرفي كني؟ زبان آلماني خوندي؟ من آلمان جز گزينه هام بود ولي نميتونم آلماني بخونم و ...

اره المانی خوندم هنوزم کلاس میرم میخوام برم اونور زبانمو ادامه بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نميدونم رشته ها متفاوته يا نه. من با B1 ميتونم برم. كلا همون ٤ ماه رو خوندي عزيزم يا خودتم قبلش خوند ...

خودمم قبلش خونده بودم خیلی کم سخت که همه چی سختی خودشو داره ولی اره حتما شروع کن از همه نظر کشورش عالیه ولی دانشگاه های اونور باید مدرک B2 داشته باشی

خودمم قبلش خونده بودم خیلی کم سخت که همه چی سختی خودشو داره ولی اره حتما شروع کن از همه نظر کشورش عا ...

آلمان چه خوبی نسبت به کانادا یا استرالیا داره ؟ چون احتمالا تحقیق کردین میپرسم که بدونم ، به نظرم سخت تر میاد از همه نظر

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آلمان چه خوبی نسبت به کانادا یا استرالیا داره ؟ چون احتمالا تحقیق کردین میپرسم که بدونم ، به نظرم سخ ...

آلمان یه کشور منظم و خیلی مردمش خوب و ارومند اصلا سرد نیستن خیلی خونگرمن ولی با غیر خودی دیر جوش میخورن و خیلب قانون مداره خلاصه که همیناش جذبم کرده😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792