2777
2789
دیگه برنج جزء غذاهای گرونه؟ انتظار داری بشیم عین سومالی؟

دقیقا ، این  جا عکس غذا زیاد دیدم میذارن ولی همیشه خوشحال میشم و تعریف میکنم ، من عکس نذاشتم فقط یه کلمه گفتم قورمه سبزی داریم ، یه جوری جبهه گیری کرد که تعجب کردم😐😐

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من پری ام دلمم واقعا درد میکنه  از همین حالام گشنمه شده غذای ساده نمیدونم چی درست کنم

اگر گوشت چرخ کرده داری بزار سرخ شه با سیب زمینی نگینی

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

منم لوبیا پلو درس میکنم با سالاد شیرازی 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
من پری ام دلمم واقعا درد میکنه  از همین حالام گشنمه شده غذای ساده نمیدونم چی درست کنم

اوخی بددردیه منم دقیقاتوهمین وضعیتم گوشت چرخ کرده اگ داری کباب تابه ای .کوکوگوشت .اگ نداری ماهی سرخ کن ی دمی ام کنارش😁اگ نه نیمرو املت 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
والا یه ذره بادمجون گوجه هم بگیری ۵۰ تومن میشه اگه بگی گرونی که کلا باید نون خشک بخوریم.ماهم اکثرا ن ...

خوب ناهار اره، ولی شام نه.. آخه همه هی میگن گرونی ولی دو وعده برنج و خورشت میزارن.حرفشون با کارشون جور درنمیاد

دقیقا ، این  جا عکس غذا زیاد دیدم میذارن ولی همیشه خوشحال میشم و تعریف میکنم ، من عکس نذاش ...

عزیزم من اتفاقی روی پاسخ شما ریپ  زدم .کلا منظورم اکثرا بود که شام هم برنج و خورشت دارن

دمی گوجه چطوری درست میکنن

صفحه سه توضیح دادم، اینم اضافه کنم داخلش گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش هم میشه زد ، سلیقه ایه

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
صفحه سه توضیح دادم، اینم اضافه کنم داخلش گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش هم میشه زد ، سلیقه ایه

ممنونم عزیزم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.