واقعا راسته؟؟میگن دارن زیرساختاشو درست میکنن ک تا دوسه سال دیگه اینترنت ملی بشع
عاقااااا یکی بیاد مارو نجاات بدههه
اگ اینترنت ملی بشه دیگه با هیچ کجای دنیا نمیتونیم ارتباط داشته باشیم ن اینستا ن یوتیوب ن تلگرام ن واتسااااپپپپ
چراااا اخهههه...
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
آره منم شنیدم من هیچی برام مهم نیس فقط اون بیچاره هایی ک کسب و کار اینترنتی دارن یا اون فروشگاههای ا ...
دقیقااا..مردم بدبخت میشن
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
خخخ من ک اینجا نیستم😂😐 ولی ناموصا این چ گوهیع دیگ اینا چیو عملی کردن ک این بشه نترس باو
کجا نیستی؟☹☹
ن اقا طرحشو از دستور کار مجلس خارج کردن چون خیلیا مخالف بودن
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
اصا یوتیوب خیلیی خوبه من از طریق همین یوتیوب دارم زبان یاد میگیرم خیلی عالیه چرا باید همچبن برنامه ای فی.لتر باشه اخهههه
منم فعلا ب فکر مهاجرتم دارم زبانمو تقویت میکنم پول جمع میکنم جونمونو برداربم فرار کنیم بخدا☹
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲