2777
2789
من یبار یه قطرش ناگهانی ،پنج روز پری عقب انداختم که دکتر گفت داشتی باردار می‌شدی 

منم همینطوریم برای دخترم ک بچه اولمه ماه اول ک اقدام کردم قبل ازاینکه پریودبعدی اتفاق بیفته باردارشدم.الانم میخوام حدودا ی سال بعداقدام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی دهات منده پس سد بی گدار آویدمه/ پیر تهنایم که مندیر زوار آویدمه/ مین مالی که ای همه هوفشت کیوون ایکنن/ گاگریو خون، پا مزار هر کنار آویدمه/ دا فقیرم شو اخونم ایگو بوتون هی ایا/ بو نویده خو ابینم بی برار آویدمه/ زردکه‌یم چل ستین لارمه تو ور برشت/ شاهد چهمستن زحم کلار آویدمه/ غم به دینم وسته ار سیلس کنم گیرم اونه/غم الو بی رحم و مم کوگ تار آویدمه/ جور دالویی که دهدر آخریسه خن برن/ من عروسی ور غم تهلی دچار آویدمه/ چی پلنگ گرده کنده مین خم پیت ایخرم/ سیرم از دنیای خم بس تهل و خار آویدمه/ صحو زی وا میل وخنده  ری وه ری مرگ ایروم/ خان چار لنگم که سی سر ری به دار آویدمه