2777
2789
آخه میخواستم ببینم تخمک آزاد میشه یا نه چون لتروزول خورده بودم، اگه نشه آمپول بزنم، چون دکتر به خاطر ...

عزیزم اول باید اسپرم روبراه بشه بعد شما خودتو ببند به قرص آمپول،بدنتو اذیت نکن باداروها،حتما پیگیر باش واسه بهبودی اسپرم همسرت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من صبح بی بی چک زدم حس کردم هاله کم رنگ افتاده بعد گفتم شاید توهمه بیخیال شدم دقیقا بعد نیم ساع ...

برای منم هفته پیش اینطوری بود ولی 3 روز بعدش منفی شده

عزیز این داروها سطح پروژسترون رو کمی بالا میبرن برا همین ممکنه بی بی چک خطا کنه 

در مورد لک صورتی 

لک لانه گذینی که توی دو روز مثلا میبینی به اندازه چند لکه کوچیک رنگ لک رو میتونی بزنی نت ببینی عزیز تقریبا به رنگ قهوه ای هست 

به امید خدا به زودی باردار میشی نگران نباش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چطور دوبار هاله خوب داشت الان منفیه 

مارک بیبی چکت فرق کردبا اون قبلیا؟

ضخامت رحمت هم خیلی کم بوده واسه لانه گزینی ،انشالله ک بارداری ولی اگه نبودی ب دکترت بگو اینسری هم دارو تحریک تخمدان بده هم دارو برا افزایش ضخامت اندومتر.

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     
عزیز این داروها سطح پروژسترون رو کمی بالا میبرن برا همین ممکنه بی بی چک خطا کنه  در مورد لک صو ...

آخه من پروژسترون زیاد استفاده کردم نه تا حالا عقب انداختم نه بی‌بی چکم هاله داشت، کیست میتونه اینطوری کنه؟ هرچند الان بی بی چکم منفیه کامل

چطور عزیزم آزمایشت منفی شد و باردار بودین  من امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد کی ناراحت شدم منظ ...

من بی بی چک ام مثبت بودن سه روزبعد موعدم بعد روز چهارم رفتم ازمایش دادم منفی شد بعد روزپنجم ششم موعدم بی بی چک گذاشتم مثبت بود روزششم رفتم سونو وازینال کرد دکترم گف ساک بارداری داری ده روزدیگه بیا براسونوقلب

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
آخه من پروژسترون زیاد استفاده کردم نه تا حالا عقب انداختم نه بی‌بی چکم هاله داشت، کیست میتونه اینطور ...

نه کیست تاثیری روی بی بی چک نداره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1