2777
2789
عنوان

خسیسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست

انقدر زنگ بزن پیام بده که برات پول بریزه ،برو رو اعصابش 

اینطوری از دفعهذبعد سریع میریزه چون نمیخواد غر غر کردن هاتو بشنوه ،اصلا هم نگران نباش کوچیک نمیشی،ایشون وظیفه شه

اینو من نمیگم خانم نصری میگفتن،بعد تو زندگی مامانمم دیدم چرا تا وقتی میگه پول بابام حتی نمیپرسه چرا؟سریع براش واریز میکنه😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

متاسفانه اونقدر الان مخارج بالاست که افراد دست و دل باز هم دیگه نمیتونن خواسته های همسرشون رو تامین کنن چه برسه به کسانی که یکمقدار از اول حواسشون به دل و خرج بوده و اقتصادی فکر میکردن.

عزیزم غصه نخور مدارا کن.

با مهربونی نیازهات رو بهش بگو.

من حقوق این ماهم رو طلا خریدم.الان دستم خالیه.پنجشنبه به شوهرم گفتم ۲تومن برام‌بریز ۳۵۰ تومن ریخت.اونو که خرج کردم تموم شد.اما این چند روز هربار یکمقدار از نیازهامو میگم.قطره چکونی ۳۰۰تومن ۲۰۰ تومن برام پول میریزه.

واقعا شرایط خیلی سخت شده

اخه مهمونم داشتم واسه دخترم تولدم گرفتم.  کلا خسیسه...  همیشه در همه حالت خسیسه و خسیس ت ...

۳۰۰ تومن آرایش و بهداشتی زیاد نیست به هر حال لازمه خریدنشون 

وقتی میبینی داره و خسیس بازی درمیاره تو هم پررو بازی دربیار به هر روشی میتونی بگیر اونقدر بگو تا بده

جالبه که خیلی خانمها حتی توانایی کسب هزینه لوازم آرایش خودشون هم ندارن ولی میخوان دنیا را عوض کنن ...

توانایی شو دارم ولی وقتی خیلی مسائل تو کشور جنسیتیه، چرا من بیام از درامدم برای این مخارج استفاده کنم؟ 

شوهرمم توانایی اشپزی و شستن ظرفا و اتوکشی لباسای خودشو داره ولی من براش انجام میدم. 

91 ازدواج کردم با اجازتون. 

انقدر زنگ بزن پیام بده که برات پول بریزه ،برو رو اعصابش  اینطوری از دفعهذبعد سریع میریزه چون ن ...

🤣🤣🤣🤣

والا بخدا اصن بابای خودم نیاز به گفتن نبود همیشه پول به هممون میداد😭😭

ولی شوهرم ایدئولوژیش اینه سخت بگیره. 

تا حالا چندبار تو حرفاش پرونده. 

🤣🤣🤣🤣 والا بخدا اصن بابای خودم نیاز به گفتن نبود همیشه پول به هممون میداد😭😭 ولی شوهرم ایدئولو ...

بیخود با این ایدئولوژی های مسخرشون ؛تو هم بزن تمامشو نابود کن😂😂

اسی بنده خدااین وسایل روبراخونه میخوادنه حیف ومیل که بهش میگیدمستقل شووازاین حرفابرگشت خونه خیلی جدی بگوماهنه اینقدرخرج خونه میشه بریزتویه حساب تاشمامدیریت کنی ماه های بعدم براخودت ماهیانه تعیین کن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز