2777
2789
عنوان

دخترم از دیروز عصر ادرار نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش گلم.بچه استرس گرفته قربونش برم طفلکی از ترس نمیتونه جیش کنه.الان برو پیشش بغلش کن نوازش کن سعی کن تا صبح اگه شیشه میخوره بهش شیر بده صبح ام به محض بیدارشدن عجله نکن با علاقه و جایزه ببر دستشویی جیش کنه.دعوا نکن .اگه میتونی الان زیر بالش جایزه بذارچیزی که دوست داره صبح بلند شه بره جیش کنه بعد بگو برو ببین زیر بالشت چی هست کلی ذوق میکنه .و فراموش میکنه.تورو خدا به خاطر این چیزهای بیخود فرشته هاتونو عذاب ندین.

الهی بمیرم براش حتما مادر بدی شدم تحت فشارش گذاشتم حواسم نبوده

نه بابا از عمد ک نکردید این کارو عزیزم❤

فردا به روش نیار ک بریم دسشویی، بذارید پوشکم پاش باشه. اگ حس کردین دسشویی داره و نمیگه یواشی بهش بگین هر جا میخواد کارشو انجام بده تو پوشک یا دسشویی فرقی نداره. یکم با مهربونی بگین این بار، دفعه قبلیو خودش فراموش میکنه😘

نگران نباش گلم.بچه استرس گرفته قربونش برم طفلکی از ترس نمیتونه جیش کنه.الان برو پیشش بغلش کن نوازش ک ...

خدا نکنه عزیزم، مرسی بخاطر راهنمایی های خوبت، الهی بمیرم براش بهش استرس دادم🙁 سعی میکنم چیزایی که گفتی رو حتما انجام بدم

حال دخترتون خوب شد استارتر؟

ممنونم از احوالپرسیت عزیزم، صبح که بیدار شد پوشک داشت، پوشکشو درآوردم و هرکاری کردم ادرار نکرد، یکم بهش آب و چای دادم بازم هیچی، واقعا حس درموندگی کردم، دیگه پوشکش کردم دوباره و بعد نیم ساعت دیدم ادرار کرده و‌ پوشکش خیس شده، فکر کنم بچم چون پوشک نداشت و یکم تحت فشار گذاشته بودمش ادرار نمی‌کرد

بازم مرسی ازت عزیزم ❤️

ممنونم از احوالپرسیت عزیزم، صبح که بیدار شد پوشک داشت، پوشکشو درآوردم و هرکاری کردم ادرار نکرد، یکم ...

آهاا خداروشکرر، ب نظرم دیگه سعی نکنید از پوشک بگیریدش تا خودش بگه. بچه ها رو اگ رها کنیم زودتر میگن، وقتیم خودشون بگن دیگه نگرانی نداری خونه رو کثیف کنن

خواهش میکنم عزیزم، نگرانش بودم آخه طفلکیو😘❤

آهاا خداروشکرر، ب نظرم دیگه سعی نکنید از پوشک بگیریدش تا خودش بگه. بچه ها رو اگ رها کنیم زودتر میگن، ...

درست میگی عزیزم منم فعلا دیگه بیخیالش شدم، قربونت برم مهربون مرسی 😍😘