2789
عنوان

بیایید

87 بازدید | 20 پست

من ۱۷ سالمه و درس خونم ومثبت تا حالا۱ ثانیه هم با هیچ پسری دوست نبودم باحجابم حالا موندم چی کار کنم چه طوری از خونمون خلاص بشم اول می خواستم برم خارج درس بخونم تو تایپیک های قبلیم هست ولی بابام گفت نه و اینکه دو سال طول می کشه

خب عزیزم مشکل چیه؟ 😬

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل دقیقا اینه که مامانم بیم منو داداشم. خیلی فرق می ذاره منم نمی تونم تحمل کنم

اینکه فک کنم یچیز عادی هست فرق گذاشتن بین دختر و پسر چون مامانا پسر پرستن باباها هم دختر پرست😂😬

زیاد توجه نکن با این چیزا ناراحت نشو و به مامانت یه تلنگری بزن که متوجه شه ناراحت میشی 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
اینکه فک کنم یچیز عادی هست فرق گذاشتن بین دختر و پسر چون مامانا پسر پرستن باباها هم دختر پرست😂😬 ز ...

عزیزم من مامانم از عید تاحالا استراحت مطلق شده منه بدبخت کارای خونه رو میکنم حالا امشب می خواستم غذا درست. کنم پیازو دادم داداشم خورد کنه که خودم برنج و بشورم عجله داشتم آخه جلو مهمونا جیغ میزنه چرا به اون میگی

عزیزم من مامانم از عید تاحالا استراحت مطلق شده منه بدبخت کارای خونه رو میکنم حالا امشب می خواستم غذا ...

داداشت مگه چند سالشه؟دو نفر که تو خونه بودین حلش کن شاید بحث کنین ولی حرفاتو بزن 

😐دخترای امروزه 17ساله به فکر تفریح و خوش گذرنی خودشونن اصن خود من خداییش زیاد کار نمیکنم😬مامانمم میگه تو به درست برس به وقتش کار میکنی

تلنگر واضح ده بار گفتم بدتر می کنه

😐به مامانت کم اهمیت بده بگو خسته شدم یه کوچولو مقایسه کن بگو مصلن فلانی ها هم سن منن ولی اینکارارو نمیکنن من دوست دارم که دارم کار میکنم تا استراحت شی ولی قدرمو نمیدونی 

اینکه فک کنم یچیز عادی هست فرق گذاشتن بین دختر و پسر چون مامانا پسر پرستن باباها هم دختر پرست😂😬 ز ...

من قبلاً صبح تا ساعت ۲ بعد از ظهر دنبال مامانم فیزیوتراپی می رفتم مامانم حتی دسشویی می خواست بره من باید توالت فرنگی رو براش میزاشتم شیر رو باز می کردم تا بره  بابام از سره کار می اومد حتی آب می خواست بخوره به من می گفت بیارم کارای خونه رو هم می کردم یه دفعه به داداشم گفتم سفره رو جمع کن بعدش مامانم به داداشم گفت نون بخر گفت محمدرضا که نمی  هم نون نون بخره بعد به من گفت برو برام چایی بیار یا اینم می خواهی به محمدرضا بگی

داداشت مگه چند سالشه؟دو نفر که تو خونه بودین حلش کن شاید بحث کنین ولی حرفاتو بزن  😐دخترای امر ...

داداشم ۱۳ سالشه چی حرفام بزنن جز اینکه لج کنه و بیشتر اعصابم خورد کنه ندارن ولش کن

داداشت مگه چند سالشه؟دو نفر که تو خونه بودین حلش کن شاید بحث کنین ولی حرفاتو بزن  😐دخترای امر ...

من نوه خالم ۲۰ سالشه هیچ کار نمی کنه ولی من بیشتر مسالمت فرق گذاشتنه اگه داداشم نوزاد بود علاوه بر کاره خونه بچه داری هم می کردم و هیچی نمی گفتم ولی فرق می ذاره بد جور دلم می‌شکنه