بچه ها من نی نی مو کتک زدم :((((
"مامان یک شاهزاده": بچه دسته گلمو کتک زدم، چی کار کنم؟ بیایید به من فحش بدید، دعوام کنید، اعدامم کنید، من لایق مادری نیستم
"اقدس خوشگله": وای خاک بر سرم، اون بچه فردا معتاد میشه، کارتن خواب میشه، بیچاره شدی.
"مامان بی بچه": قربون خدا برم، کاش اون بچه رو به من میداد حلوا حلواش میکردم.
"زیبای خفته": وای چه بد! خوشبختانه بچه من کاری نمیکنه که کتک بخوره، البته به باباش رفته، شوهر من پروفسوره، خیلی شعورش بالاس! خونه مون هم بالا شهره، هفته دیگه هم میریم دبی.
"منطق بانو": میشه بپرسم چرا زدی بچه تو؟
"مامان یک شاهزاده": منطق جون آخه میره پشت در اتاق ها پی پی میکنه!
"منطق بانو": تازه از پوشک گرفتیش؟
"مامان یک شاهزاده": نه بابا! هنوز پوشکه... میره پوشکشو در میاره و پشت در پی پی میکنه
"عروس رویایی": کار مادرشوهرته، حتما اون بهش یاد داده! به نظرم این دفعه رفتی خونه مادرشوهرت بچه رو پوشک نکن که راحت کارشو بکنه اونجا! اگر اون نکرد، خودت بکن بنداز گردن بچه...
"بلا دختر مردم": عجب بچه کرمویی

"تنهای تنها": طلاق بگیر، حوصله داری خودتو یه عمر اسیر این بچه کنی؟! این بچه معلومه تا آخر عمر میخواد گند بزنه به زندگیت! بده به باباش و طلاق بگیر و راحت!
"گلی دست فروش": فقط امروز ارسال رایگان دارما!!! بشتابید
"گلی دست فروش": عزیزم من یه تیکه موکت دارم، خارجی، البته یه کم پوسیده، اونو بنداز پشت در اتاق ها که لااقل موکت خونه ت کثیف نشه! تخفیف خوبی هم میدم!
"مادر شش پسران": وا خب همچین بچه ای کتک میخواد دیگه، من اگه این شیش تا رو روزی 2 دست کتک نزنم که سنگ روی سنگ بند نمیشه... عزیزم بیخود غصه نخور... بچه باید کتک بخوره تا آدم بشه!