دوست پسرم بهم خیانت کرد
... دارم دیوونه میشم اخه عاشقش بودم
اخه عزیزم اشکال نداره اونی که زیاده دوست پسر ، ماها بدبختیم که شوهر کردیم و راحت نمیشه عوضش کنیم
واااا ، اخه دوست بسرم تایپیک زدن داره ، اساس کار غلط باشه نتیجه همینه
حالا چطور فهمیدی؟
با هم س ک س هم داشتین ؟؟؟
...بجه ها دارم تا بنا گوش اشک میریزم ببخشید دیر جواب میدم
عزیزم دوست پسر که خیانت نمیکنه قال میزاره ، حالا چطور قالت گذاشت؟؟
... دیروز خانومش بهم زنگ زد
چییییییییییی

خانومششششششششش؟؟؟؟ دقیقا الان کی به چی به کجا خیانت داره میکنه ؟؟
دوستان بیکارین ها! سرکاریه تابلوه ! اصلا اولین پستشو تو همین تایبیک زده . من براش گزارش فرستادم
خانوم محترم ملت رو سرکار گذاشتیا
٤٠٠ کاربر و ١٢٥٧٨٩٦٥٥ مهمان بفرمایین داخل
... باور کنین سرکاری نیست ! بهم گفته بود زنشو طلاق داده ولی دروغ گفته و زنش فهمیده بهش خیانت شده و شمارمو تونسته از موبایلش کش بره و میخواد ازم شکایت کنه !
غلط کرده عوضی بزار بره شوهرشو جمع کنه اکه آدم حسابی بود که شوهرش نمیومد سمت تو
اخه عزیزم خودت رو ناراحت نکن زنه بیجا کرده بهت زنگیده دولت هر کی به هرکی که نیست
زنیکه عفریته حتما چاق و زشت بوده که شوشوش اومده سراغ توی جذاب قشنگ

... بچه ها مدرک برعلیهم داره ، موهامو رو تختش پیدا کرده ! تازه کل لباس خواباش بوی عطر منه ، شوهرش بهم گفته بود هر چی دوست داری بپوش و ببر ! قراره بخاطر دوتا النگو هاش که بردم حکم جلبمو بگیره ! راهکار بدین دوستان
اخییییی عزیزم هر چی بدبختیه زیر سر زنایه شوهرداره !
سکوت ، سکوت ، سکوت
دوست عزیز همسر من وکیله ، گفت اگه تونستی سریع موهاتو رنگ دیگه ای بزن و یه خط جدید بخر و سریعا یه دوست پسر جدید پیدا کن تا نتونن جرم رو ثابت کنن
کصافططططططط شوهر دزد چه رویی داری تایپیک زدی ،
وااا فحش ندین بابا شاید بنده خدا واقعا نمیدونسته !
تو همونی نیستی که خاله شاهدونه تایپیک زده بود که وقتی باردار بوده میره شهرستان برمیگرده رو تخت موهای یه زن و یه شرت توری قرمز پیدا میکنه ؟ تو همون زنه ای؟؟
... اره من همونم چه میدونستم زن داره ، اون خائن بهم دروغ گفت ، هنوز عاشقشم ، دوسش دارم ، چطوری فراموشش کنم ؟؟
برو بمیر
برو یوگا
:
خاله شاهدونه : عوضیه آشغال چشم سفید شوهر دزد ، شوهرم به جهنم النگوهامو زود پس بده کصافططططططه خراب ( ١٠ لایک)
.... بیشین بینیم بابا ( ١٣٤٥٨ لایک)
در نهایت گیس و گیس کشی سر النگو ها