2777
2789
عنوان

ننه سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 188842 بازدید | 1604 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو خدا بگید از دست این خانواده شوهر چی کار کنم؟

-چی شده عزیزم؟
-الهی روی تخت مرده شور خونه بشورن همه خانواده شوهرها رو!!!!

بچه ها دیشب خواهر شوهرم اومد خونه مون، نمی دونید چقدر کم محلی میکرد!!!!

-چرا؟ مگه چی کار میکرد؟
-چقدر بی شعور!!!

چه میدونم چه مرگش بود... همه ش توی قیافه بود! بهم ثابت شد که هر کاری کردم تا حالا خوب کردم!!!

-چی کار کردی مگه؟

می دونستم از غذای دریایی بدش میاد و بوش حالشو به هم میزنه، منم جاتون خالی براشون سبزی پلو با ماهی گذاشتم، با سالاد میگو!!!

-ایول... خوب کاری کردی؟ تونست چیزی بخوره؟

نه خوشبختانه... فقط حرص خورد حالا از اون بدتر مادرشوهرم بود، دیشب برگشته به من میگه "شعور خوب چیزیه!!!"

-چه بی شعور!
-میخواستی بگی اگه خوبه چرا خودت نداری؟
-لعنت بر هرچی مادرشوهر بی شعوره...

می بینید بچه ها؟ من فقط یه کلمه بهش گفتم "از قیافه پیرزن ها خوشم نمیاد!"

-چیزی نگفتی که... چه مادرشوهر عفریته ای داری!

تو رو خدا وضعمو می بینید با این قوم الظالمین!!!!!! الهی خیر نبینن!!!!!!!!!!

-طلاق بگیر!

الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
سریال زندگی من:

حالت اول :یچه ها من در یک خانواده 15 نفری دنیا اومدم 13 امین بچه بودم .........فقر فلاکت ..................هوو .......زن پدر ...............مادر طلاق................کتک................گشنگی................عقده.................بلاخره عاشق شدم...........فرار کردیم..............مادر شوهر عفریته گیرم اومد...................شوهرم معتاد شد............بازم کتک................خیانت.............قهر.................................................................الانم دارم می سوزمو میسازم

راهنماییهای ننه سایت

الهییییییییییییییییییییی عزیییییییییییییییییییییییییییییییییزم همه 1000صفحه زندگیتو خوندم وبا هر صفحه اش اشک ریختم قربون اون دلت بشم من چی کشیدی
.
.
قربون خدا برم من این چه سرنوشتی بود برات رقم زده خدایا شکر که من خوشبختم
.
.
عزییییییییییییییییییییییییزم صفحه 865 نوشته بودی شوهرت باهات چیکار کرد می خواستم منفجر بشم خدا شوهرتو ذلیل کنه
.
.
.واین اشک واه و دلسوزیها تا 5000 صفحه ادامه داره

حالت دوم:
بچه ها من تو یک خانواده 4 نفری دنیا اومدم دومین بچه هستم .........................بابا خلبان بود....................مامان دکتر.............خیلی مهربون ............سگ خونگیمون................... استخر خونه .......................تولدم کادو ماشین گرفتم ..................رفتم اتریش پیش عمه ................اونجا عاشق پسرش شدم.........................مامان یه کم مخالف............................زدیم رقصیدیم...........................عقد.....................ماه عسل جزایر قناری.......................................یه نی نی ناز......................خداجونم ممنون

راهنماییهای ننه سایت

الهیییییییییییییییییییی عزیزم همیشه خوشبخت باشید 500 صفحه زندگیتو همشو خوندم باور کن 4 ساعت طول کشید خوش بحالت چقدر خوشبختی
.
.
عزیزم اون عکست که تو انتالیا گرفته بودی خیلی قشنگ بود خیلی بهم میایین خوشبخت باشین
.
.
وای چقدر احساساتی شدم با حرفهات مخصوصا اون جریان صفحه 328 الهیییی خیلی مادر شوهر خوبی داری هااااااااااا بهت موقع زایمان سرویس جواهر داده مال من که یه جورابم نداد
.
.
واین اه و افسوس ها تا 1000صفحه ادامه داره
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
عالی بود.
اگر چیزی را با گوشهایت نشنیدی ؛ یا آنرا با چشمانت ندیدی ؛ آنرا با ذهن کوچکت ابداع نکن ، و آنرا با دهانِ بزرگت به اشتراک نگذار ... الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
مردم از خنده دستتون درد نکنه امروز که از قصه داشتیم میمردیم به خاطره اینکه فهمیدیم شوهرم واریکوسل نوع 3داره اینارو دارم میخونیمو میخندیم مرسی
خدا جونم ممنونم که پریماهو ٩مرداد بهم هدیه دادی .