بچه ها من دارم میمیرم شوهرمممممممممممم انقد زده تو سرم که ف کنم چشام کور شده و جایی رو خوب نمیبینم
به نظرتون جدا شم ؟؟
برم خیا نت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ج1 عزیزممممم الهی بمیرم براتتتتتتتتتتتت گریههههههههههههههههههههه
ج2 اخ الهی دستش بکشته کصافط احمق بشورررررررر ذلیل شده الهیییییییییییییییی جز جیگر بگیره کصافط بوقققققققققق اشغال بوقققققققققققققق یخهرتایکخپلارک.خابپکس.رادب
ج 3 عزیزم اروم باش مردی که زنشو نزنه مرد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
ج مامی ندا: اخی عزیزممممم بیا بخلممممممممممم

ج 4 ((( مامی ندا یه سوال بفرمایید شام شرکت کردی؟ چی شد کی نشون میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ج 5 حتما براش کم میزاریییییییییییییییییییییی محلش نمیدی حتما چاقی برو لاغر شو
ج 6 خووووووووووو لامصب تو که کور شدی چ جوری اومدی نی نی سایت !!
ج 7 واقعا که خدا شفات بده چرا سره کار میزارییییییییییی مارووووووووووووووو مگه نمیدونی کارو زندگی داریمممممم من برات گزارش زدم
ج 8 بچه ها 1 دردصم فک کنید راست میگههههههههه !!! چرا انقد زود قضارت میکنیددددددددددد !!!
ج 9 هر کی دوست نداره نیاد تو تاپیککککککککککککککککککککککک
ج 10 اخی عزیزمممممم گناه داری تو هم میزدیش خووووووووووو ادرس بده نی نی سایتی هاا بیان پدرشو در بیارن مرتیکه رووووووووووووووو
ج 11 مامی ندا بفرمایید شام شرکت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ج 12 سرعت چقد پایینه اهههههههههههههههههههههههههههههه اهههههههههههههههههههههههه
ج 13 برو مشاوره
ج 14 حتماااااا برو مشاوره
ج 15 برو پزشکی قانونی از دستش شکایت کن .. فقط اول واستا تا کاملا کور بشی بعد برو تا مدرک داشته باشی
ج 16 مشاوره یادت نره
ج17 بچه ها براش صلوات بفرستید تا کور نشه گریههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ج 18 وای عزیزممممممممممم چ شوهری داری خوش به حال خودم از وقتی اومدم نی نی سایت قدر شوهرمو بیشتر میدونم فرشته سسسسسسسسسس
ج 19 شوهره منم دکتره خونمون بالا شهره

ج 20 بچه ها خجالت بکشیدددددددددددددددددددددد الان وقت این حرفاس؟؟؟؟؟؟؟
ج 21 ج 20 بچه ها خجالت بکشیدددددددددددددددددددددد الان وقت این حرفاس؟؟؟؟؟؟؟

ج 23 بچه هاا بیان براش تاپیک دعا زدیم دسته جمعی براش ختم انعام بگیرم هر کی دوست داره بیاد !!!!
ج 24 ( فروش یک دست چلو خورشت قرمه سبزی تقریبا نو با 10 درصد تخفیف ارسال رایگان) با ته دیگ اضافه که پسرم فقط یه بار گاز زده از گوشششش
ج 25 وای عزیزم عکسسسسسسسسسسس بزار لطفا :(((