2777
2789
عنوان

تحمت ناحق😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 28 پست

به من تهمت بدترازاین زدن ابرو مو پیش قوم شوهر کس و ناکس بردن خالم و دخترخالم واگذار کردم به خدا الان خدا جوابشو داده دوتاشون ازناراحتی تو درد خودشون موندن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

چرا آخه سر تو رو بذارن رو سینه ت؟ عجب خانواده ای داری عوض این که پشت تو رو بگیرن 😐😐منم خوابگاه بودم قبلا اگه کسی همچین تهمتی میزد بابام طرفو زنده نمیداشت 😐 حداقل خودت برو حسابشون رو برس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم 

نمی دونم نداره. نگران نباش. تو که تا حالا از این کارا نکردی 100 درصد خانوادت حرف تو رو باور دارن نه حرف یه عده غریبه رو. تازه اکثرا خانواده ها اینقد بچشون رو دوست دارن که حتی مقصر هم باشه بچشون پشتش رو خالی نمی کنن

خیلی حساسن خیلییی رو این چیزا اصلا کنترل خودشون ندارن

خیلی عجیبه !!! 

آدمهایی که بچه بزرگ دارن سرد و گرم چشیدن و کنترل خودشونو ندارن !!! 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

یبارم دوستم به من تهمت دزدی کتابشو زد ولی کتابشو یکی دیگه اشتباهی برداشته بود بهش داد علاوه بر اینکه آبرومو برد و.... عذرخواهیم ازم نکرد الان‌چندسالههه میگذره ولی هیچچچچ وقت نمیبخشمش با اینکه بعدش دوستام فهمیدن خنگ بازی از خودش بوده ولی من حلالش نمیکنم 

الانم حستونو درک میکنم

تهمهت ناحق بهت زده واین رو هم خودت میددنی هم خدای خودت

پس نگرانی چی هستی گلم

توخدا روداری

وقتی دلت ب خدا گرم باشه کاملااروم میشی 

ومطمئنم باش اونایی ک بهت تهمت زدن رسوامیشن

دلت روب خدا بسپاروازهیچی نترس

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤