2777
2789
عنوان

استرس عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا هم دختر و هم پسر چنین حسی رو دارند.یادمه شوهرم از من بیشتر استرس داشت.هر موقعیت و تغییر در زندگی چون از آینده خبر نداریم تا حدی باعث استرس میشه.نگران نباش

ان شاالله که خوشبخت میشی

وای من از استرس لرزش زانو گرفته بودم تازه تا ی هفته بعد عقد پشیمون بودم الکی دودل شده بودم و از آیند ...

دقیقاا منم حس پشیمونی دارم همش میگم چرا میخام ازدواج کنم بااینکه نامزدمو خیلی دوست دارم

بابا ده دقیقه فاصله بینمونه😂

پ چی دیگه😁😅

منم خونم با مامانم ده دقیقه پیاده راهه 

اصلا عین خیالم نبود😆

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
حس میکنم شوهر کردم قراره دیگه دختر خانوادم نباشم خل شدم😂😑

اره دیگه کلا طرد میشی🤪🤪🤪

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
نه بابا فقط عقده.ولی خب حس میکنم قراره ببرنم و دیگه خانواده مو نمی‌بینم 😑😂

بعید میدونم استرست از جدایی باشه، معمولا استرس قبل از عقد بخاطر استرس داشتن در مورد اینکه انتخاب درستی کردیم یا نه هست چون قراره به زودی همه چی تموم بشه و رسما زن و شوهر بشیم

دقیقاا منم حس پشیمونی دارم همش میگم چرا میخام ازدواج کنم بااینکه نامزدمو خیلی دوست دارم

خیلی حس بدیه تازه من استرس گرفته بودم معدم عصبی شده بود از 1 ماه قبل عقد نمیتونستم اصن غذا بخورم تا ی مدت بعد عقد هم همینجوری بود همش میگفتم نکنه تمام حرفاش دروغ بوده بزنه زیرش آدم ناخلفی باشه 😂