2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه‌ها هوس بندری کردن پس بندری داریم 🤷‍♀️😁

بخشید امضاتونو دیدم کنجکاو شدم، شما بچه به فرزندی قبول کردین؟ اگه آره شرایطش چجوری بوده؟ و چن تا هستن و چن ساله قبولشون کردین؟ برا یکی از آشنا ها می پرسم و دل خودم نه اینکه فضولی، اگه اذیتتون میکنه جواب ندین

بخشید امضاتونو دیدم کنجکاو شدم، شما بچه به فرزندی قبول کردین؟ اگه آره شرایطش چجوری بوده؟ و چن تا هست ...

خواهش میکنم عزیزم نه گلم بچه‌های من از ازدواج اول همسرم هستن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خواهش میکنم عزیزم نه گلم بچه‌های من از ازدواج اول همسرم هستن 

آهان چقد واقعا دلسوز و مهربونین؛ خوشبحال همسرتون که خانمی مثل شما داره باید خیلی قدرتونو بدونه خیلی خوبین واقعا، خوشبحال اون بچه هایی که شما جای مادر نداشتشونو به نحو احسن پر کردین و نمیذارین ذره ای بی مهری بکشن و کمبود محبت داشته باشن، با این کارتون آخرتتونو آباد کردین خوشا به حالتون، واقعا قابل افتخار و تحسین هستین👏👏👏👏

آهان چقد واقعا دلسوز و مهربونین؛ خوشبحال همسرتون که خانمی مثل شما داره باید خیلی قدرتونو بدونه خیلی ...

ممنون عزیزم لطف دارید، ان شاءالله که بتونم لیاقت همچین فرشته‌هایی را داشته باشم 🥰❤⚘

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
حتما لایقین عزیزم خوشبحال اون فرشته ها و شوهرتون خداروشکر که شما اومدین تو زندگیشون

ممنون از شما و انرژی خوبتون 😍🥰⚘⚘