bluebery مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1021 عنوان فروش سیگار | مشاهده متن کامل بحث + 15221 بازدید | 31 پست اگر خیلیی پول لازم باشین و چاره ای نداشته باشیناینکارو میکنین؟؟؟ از عواقبش میترسم. ولی واقعا دیگه درمونده شدیم.لعنت ب کرونا و این مملکت چیکار میشه کرد 1400/05/03 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_marya عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1605 سرمایه انچنانی ندارم خب. اولش با سرمایه کم همون یه تومن هم برات کفایت میکنه که به خانوادت و خواهرات و ... بفروشی خوبیش اینه که میتونی محصولات رو نشون بدی و بعد درخواست فروش بدی
tiiina1362 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 632 خب بخوای واقعا ب جزئیات نگا کنی همه چیمون حرامه بخدا. الان چون بانکا اینجورن شما دیگه وام نمیگیری؟ چون مجبورم و راهی جز وام گرفتن ندارم چراولی شما مجبور نیستی که حتماا سیگار فروشی بزنیغذای خونگی یا فست فود ارایشگری مردانه یا زنانه هر دو خیلی پول توشه و همیشگیه ان
tiiina1362 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 632 چرا؟ هر وقت دخانیاتی میبینم ناخداگاه میگم خدا لعنتتون کنه که عامل فروش این اشغالاییندست خودم نیست و خودمم پول همچین کاری بیاد سر سفره مون
bluebery مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1021 چون مجبورم و راهی جز وام گرفتن ندارم چرا ولی شما مجبور نیستی که حتماا سیگار فروشی بزنی غذای ... عزیزم شده ۱۰۰تومنم پول تو جیبت نباشه؟ هرررکاری بخوای بکنی اولا سرمایه میخواد؛ دوما مشتری میخواد تا بیای مشتری پیدا کنی حداقل چن ماه طول میکشه.
bluebery مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1021 اولش با سرمایه کم همون یه تومن هم برات کفایت میکنه که به خانوادت و خواهرات و ... بفروشی خوبیش اینه ک ... ارایشی نفیس؟
bluebery مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1021 اره عزیزم خیلی دردسر داره اینم.دوس دارم. ولی ببین غریبم هیچ کس رو ندارم حداقل بهش بفروشمبا پیج باید شروع کنم ک اونم بالا بردنش کلی وقت میخواد
miss_marya عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1605 خدایی پول در میاری خودت از توش؟ اره بخدا نمیدونم چرا کسی باور نمیکنه همه اینا بستگی به این داره که اطرافت ادم زیاد داشته باشی یا خودت توانایی فروش محصولات رو داشته باشی
miss_marya عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1605 خیلی دردسر داره اینم. دوس دارم. ولی ببین غریبم هیچ کس رو ندارم حداقل بهش بفروشم با پیج باید شرو ... اره باید دوست اینا زیاد داشته باشی
tiiina1362 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 632 عزیزم شده ۱۰۰تومنم پول تو جیبت نباشه؟ هرررکاری بخوای بکنی اولا سرمایه میخواد؛ دوما مشتری میخو ... من واقعا میفهمم چی میگی چند وقت پیش یه اتفاقی افتاد که خودمو بچه هام خونه تنها بودیم واقعا توی عمرم اینشکلی بی پولیو حس نکرده بودم شرمنده بچه هام شدمکارمم که از دست دادمدو ماه دیگه بچمو از پوشک بگیرم باید منم یه کاری شروع کنم
tiiina1362 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 632 اره بخدا نمیدونم چرا کسی باور نمیکنه همه اینا بستگی به این داره که اطرافت ادم زیاد داشته باشی ... من که هیچکدوم این دوتارو ندارم ولی دوستام مدام پیشنهاد میدن بهم
miss_marya عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1605 من که هیچکدوم این دوتارو ندارم ولی دوستام مدام پیشنهاد میدن بهم اگر سر زبون دار باشی خیلی راحت میتونی تو این شغل کسب درامد کنی بجای سیگار این وسایلا رو بفروش
bluebery مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1021 من واقعا میفهمم چی میگی چند وقت پیش یه اتفاقی افتاد که خودمو بچه هام خونه تنها بودیم واقعا تو ... پس میدونی شرمندگی چیه.بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. شده برا پوشک و شیرخشک نداشتیم. انقدر دلم گرفته. خدا ی نگاهی ب ما نمیکنه.ی کاری شروع کردم.نمیدوم جواب بده یا نه. باوررت میشه چندین ماهه نتونستم برم خونوادمو ببینم. کم اوردم دیگه
f129 عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2480 پس میدونی شرمندگی چیه. بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. شده برا پوشک و شیرخشک نداشتیم. انقدر دلم گرفته. ... سلام خوبی فروش سیگار انجام دادی منم میخوام اینکارو انجام بدم