2777
2789

همیشه ایده آل های من برای ازدواج یه زندگیه تو رفاه زیاد (همیشه میگم شوهرم باید دکتر باشه و میدونم این طرز فکرم اشتباهه) حالا یه خواستگار دارم از نظر خانوادگی (مادرش روانشناس پدرشم استاد دانشگاه و هیات علمیه)و ظاهری عالیه شغلشم فعلا با من یکیه (معلم هستیم)ولی مطمعنم چند سال دیگه استاد دانشکاه میشه کلا پیشرفت میکنه خواهرم میگه ازدواج کنی تو هم راهت باز میشه میتونی استاد دانشگاه و اینا بشی 

ولی میترسم من خودم وضعیت مالی خانوادم اصلا خوب نبوده از اول و از ۱۸ سالگی خرج خودنو خواهرمو درمیارم بهواطر همینه ترس از انتخاب اشتباه دارم نکنه ازدواج کنم و خودمو بچه هامم بدبخت کنم این ترسم باعث میشه اصلا بهش فرصت ندم واسه شناخت دست خودم نیست نمیتونم 😔

خیلییییییییی مهمه😁

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی هم خودت وهم خواستگارت شاغل هستید.خیلی خوبه.

پول مهمه.ولی نه همه چی روپول دید.وقتی طرف بتونه ازپس زندگیش بربیاد.حله.

خدایاهرکس که بچه میخوادبهش فرزندی سالم وصالح بده🙏ازدعای خیردیگران به من وهمسرهم فرزندانی سالم وصالح بده🙏اللهم صل علی محمدوآل محمد🙏🌷

نترس و با چشم باز انتخاب کن

از نشونه های کوچیک نگذر

موردی که گفتی بد به نظر نمیاد

یادت باشه فقط پول رو اولویت قرار ندی

اخلاق و سخصیت هم خیلی مهمه 

پول هم خیلی مهمه

خانوادش هم خیلی مهمه

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اگه اخلاقیاتش خوبه و به دلت میشینه و تفاهم دارین ختنا جواب مثبت بده شرایطش خیلی خوبه

خانوادمم همینو میگن که رویایی فکر نکن با کار کردن پول بدست میاد و روش فکر کن و اینا نمیدونم چیکار کنم😐

وایییی منم این شکلیم خیلی از ازدواج و انتخابم میترسم خواستگار زیاد دارم اما بخاطر سنم رد میکنم 18 سا ...

هنو زوده که بخوای اصلا بهش فکر کنی

کیف دنیا رو ببر دخترجان😁❤️

اخلاقی نمیشناسمش

خووووووب وقت بذار و بشناسش 

بهش فرصت بده خود واقعیش رو نشون بده چون اول رابطه ها همه خوبن😂

خلاف میلش عمل کن ببین عکسالعملش چجوریه