2777
2789

زمانی که ۱۸ سالم بود تتو زدم رو بدنم جاهایی زدم که معلوم نیست( ساق پا و کتف ) خودم پشیمون نیستم حتی دوسشونم دارم اما خانواده میگم بخوای ازدواج کنی باید تتو پاک کنی چون خانواده دختر بدشون میاد دخترشونو نمیدن بهت . این حرف درسته  اگر طرف تتو داشته باشه چه برخوردی دارین راجع به این موضوع

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تتو بدم میاد

از هرمدل تتو؟

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

بدم میاد مجبور شد پاک کنه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خانومي كه خودش تتو زده باشه خوشش مياد كه شوهرشم اينجوري باشه

واي اكثرا اونايي كه تتو ندارن بدشون مياد كه طرف مقابلشون تتو داشته باشه

من كه به شدت بدم مياد حالا يه تتوي خيلي كوچيك كه زياد مشخص نباشه اشكال نداره