2777
2789
عنوان

کرونا گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 38 پست
[QUOTE=200341420]سرماخوردگی وجود نداره تمام علایم رو مستقیم به کرونا وصل کنید[/Q سریع باید بری ت ...

نترسونش انشاالله خوب میشه حتما تست هم لازم نیست بنا رو گذاشته رو کرونا فقطباید بره دکتر از نظر درگیری ریه چک بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تب و لرز گلودرد و سردرد وعفونت قسمت قفسه ی سینه و گلو...داشتم رفتم تست دادم منفی شد😐

مطمئنم کروناس 

یک هفته گذشته و من الآن خیلی بهترم

خودتونو قرنطینه کنید و ب خودتون خوب برسین گول تست های مسخرشونو نخورین

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من تب و لرز گلودرد و سردرد وعفونت قسمت قفسه ی سینه و گلو...داشتم رفتم تست دادم منفی شد😐 مطمئنم کرو ...

پدر دوست من ۴ بار تست داد منفی شد اخر سی تی داد ۴۰ درصد ریه اش درگیر بود

نترسونش انشاالله خوب میشه حتما تست هم لازم نیست بنا رو گذاشته رو کرونا فقطباید بره دکتر از نظر درگیر ...

اولا که نترسوندم گفتم بره تست بده چون باید جدی گرفته بشه کرونا باکسی شوخی ندارم

دوماً من خودمم کرونا دارم دو روز علائمشو داشتم تازه دو روز تست دادم فهمیدم کروناست

سوما این دلسوزی بیخودی هست حتما باید بره دکتر سرم بزنه و براش ویتامین بنویسه و دارو بده 

نه اینکه استارتر گول بزنی بگی چیزی نیس خدای نکرده کار ب جای باریک بکشه

ن کروناس  داداشم تستش مثبت بود اونی که ازش گرفتیم هم تست هلقیش مثبت بود😷😞

عزیزم بهترین کار اینه بری دکتر .همسر من دوبار گرفتن .دفعه ی اول چون نمیدونستم علامش چیه روزی که حالش بد شد رفت بیمارستان سرپایی بستری شد و امپولو وسرم و..فرداش حالش خوب بود .سرفه داشت ولی دیگه تب و لرزو و...نداشت..همزمان مادرشوهرم و برادرشوهرمم گرفتن اونا نرفتن تا دوماه مادرشوهرم خوب نشد .برو دکتر تست بده .داروهاتم مرتب بخور 

❤️