2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کار خودشو خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست
منظور خاصی نداره  ببخش یکم خله 😂😂

خخخ دوبار ک نرم و نکنم براش میفهمه دهنشو باید ببنده 

وقتی فقط و فقط من اون کارارو میکنم حتی خودش و دخترشم نمیکنن 

پس باید قدردان باشه دوبار نه برم و نرم ادم میشه 

خخخ دوبار ک نرم و نکنم براش میفهمه دهنشو باید ببنده  وقتی فقط و فقط من اون کارارو میکنم حتی خو ...

از شوخی گذشته چندسال شونه ؟  ابتدای الزایمر نباشه 

شاید حواس پرتی گرفته حرفا یادش میره و غیر منطقی حرف میزنه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو غلط کرد گف .یه جوری بگو بفهمه نمیتونه به جات تصمیم بگیره 

عنتر خانم  

ببین بذار اینم‌بهت بگم قرار بود ی تاریخی بره دکتر قبلش منو دیده میگه بابا(پدرشوهرم)پول نمیده برم دکتر نمیرم 

بعد خوب منم اون تاریخ نرفتم خونش اونم زنگ نزد بعد چن روز برگشته میگه منتظر بودم زنگ بزنی ،

بعد میگه خاله گفت عروست چرا نمیاد ببردت دکتر 

منم گفتم ب ابجیت بگو شوهرت پول نداد 

بعد دید جوابشو دادم برگشت گفت اره خواهرم بابارو میشناسه  میدونه ک بابا پول نمیده 

خوب وقتی خواهرت اونو میشناسدش گوه میخوری میگی عروس  چرا نیومد تو پول داشتی بری ک من بیام 

الان چرا بااینکه خودش پول نداش بره توقع داش من برم چرا پول نداره برگشته میگه اون گفت عروست باید بیاد ببردت؟

فک کن داریم میریم هی میگه خاله اینو گفت همسایه اونو گفت اگه نکنم اینکارارو چی ؟اون موقع بیشتر میگه ک ...

من باشم میگن غلط کرد من خودم میدونم چکارکنم چکارنکنم رییس دستورده نمیخوام بعدم وضیفه من نیستت غیرمنم عروس ودخترداری  اگرمیام لطف میکنم

من باشم میگن غلط کرد من خودم میدونم چکارکنم چکارنکنم رییس دستورده نمیخوام بعدم وضیفه من نیستت غیرمنم ...

دیگه اخریا داشتم عصبی میشدم ک همینایی ک میگی و بهش بگما باز گفتم بیخیال 

اخه جالبه بقیه اصن نمیرن هیشکی ن بهشون میگه ن تیکه میندازه ن هیچی من ک رفتم اومدم زر میزنه بنطرت اینارو میگه منظودش تیکه ب بقیه نیس؟ک مثلا یعنی جلو جاریم میگه  بهاره باید میرفتن  شاید میخاد ب جاریم بفهمونه توام عروسی باید مبرفتی  نمیشه ؟

دیگه اخریا داشتم عصبی میشدم ک همینایی ک میگی و بهش بگما باز گفتم بیخیال  اخه جالبه بقیه اصن نم ...

مه  اصلامن همچین فکری نمیکنم اون میخوادتونوکروبه فرمانش باشی وگرنه وقتی باتوهست چرانمیگن خاله گفت اون جاری ببره دکتر همش بهاره   یامیگه همسایه گفت بهاره مگه همسایه اسم اون جاری نمیدونه ؟؟؟؟بنظرم مادرشوهرت خودش اززبون بقیه میگه توقعات خودشه

یه سوال اسی ۵۲سن بالایی نیست چراهمش تومیبری دکترواینا  ؟؟؟؟

۵۲ خیلی بالا نیس ما ادم ۸۰ ساله هم داریم تو فامیل 

خوب همینو میگم دیگه همش من بابد ببرم بعدشم میگه خاله گفت فلانی گقت همش بهاره ببره 😐 منم از شما پرسیدم 🤣

مه  اصلامن همچین فکری نمیکنم اون میخوادتونوکروبه فرمانش باشی وگرنه وقتی باتوهست چرانمیگن خاله گ ...

یعنی همسایه و بقبه حرفا رو نزدن این حرف خودشو ب زبون اونا میگه ک خودشو خراب نکنه؟

اره واقعا هم مگه میشه بقیه بیان همه راجع ب من بگن 🤔