2777
2789
عنوان

قمار همه روزامو سیاه کرد

9901 بازدید | 55 پست

کسی رو ندارم بهش بگم .قمار زندگی و پولمو و همه چیمو ازم گرفته .من خیلی ادم درس خون و ورزشکاری بودم همیشه هم دوست داشتم پیشرفت کنم .این مابین تو فضای مجازی با قمار اشنا شدم و پیش بینی و بازی و این کوفت زهر مارا اوایل مبالغ پایین با پول خودم بعد پول خودم تموم شد اما تو ذهنم انگار نه انگار منی که پنج هزار تومن پول برام ارزش داشت انقدر راحت پولمو به فنا دادم چیزی حدود 700هزار از پول خودم اما همش فک میکردم پول بر میگرده رفتم سراغ خانواده . قشنگ ازشون دزدی کردم اروو اروم طی چند ماه دیدم چیزی حدود سه تومن از پدر و مادرم برداشت کردم و دارم دیوووونه میشم 

شاید بگین مبلغ زیاده یا کم ولی این چیزی که منو اذیت میکنه بیشتر این دزدی و اعتیاد شدید.این روزام همش سیاهه .از خودم ناراحتو چن بار رفتم برای ترک اما اصلا دست خودم نبود .یهو دیوانه میشم .روانشناس و اینا هم روم نمیشه به خانوادم بگم .نمی دونم واقعا چیکار کنم از یکاری خیلی پشیمونم ولی اعتیاد روانی بار پیدا کردم.و میترسم که اوضاع بدتر شه .چون میدونم هر چی بگذره اوضاع بدتر میشه پس تو رو خدا من خودم حالم داغونه اگه میتوننین کمکم کینن 

پسرم و فقط شونزده سالمه

خیلی خوبه پشیمونی برو پیش مشاور ب پدر و مادرتم بگی پشمونم کمکت میکنن حتما برو پیش رولنشناس یا برو سر کاری ی کار پیدا کن تا ذهنت مشغول سه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه که هوشیار شدی

یکی از دوستامون ۲۷ میلیونش رو یک شبه دود کرد و الان خیلی پشیمونه شما تا دیرتر نشده واسه همیشه بت رو کنار بذار وگرنه همین الانشم دیره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اگر که خیلیا توهین نمیکنن 

باید بگم که چیزی که خدا حرومش کرده نرو طرفش به حکتش ایمان داشته باش

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

بعد من مافیا بازی میکنم سکه ها مجازیم میپره حرص میخورم 🙄😁مشاور نمیخوای فقط یه کتک میخوای اگه موقع پول دزدی مچتو بگیرن .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یکیومیشناسم که پدرش معتاده ویه خونه ی کوچیک دارن وخرجی مادروخواهرشومیده اونم ازکم شروع کرده بودالان همون خونه شونم تو قمارباخت وبدبخت شده نکن پسرم بدجوری اعتیادآوره

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
خوبه که هوشیار شدی یکی از دوستامون ۲۷ میلیونش رو یک شبه دود کرد و الان خیلی پشیمونه شما تا دیرتر نش ...

من خیلی جدی اراده میکنم بعد چن روز یهو دیوونه میشم .قشنگ مغزم تعطیل میشه

ببین عزیز من 

خیلی سخته من درکت میکنم 

ولی باید بتونی 

سرگرم شو 

با دوستات برید شمال 

برین جاهای دیدنی 

برید بگردین

شما پسرین راحت میتونید 

منم گرفتار بازی منچ بودم نتونستم ترک کنم ولی اخر زندگیم دعوا شد ترکش دادم الانم فقط اسمش تو دهنمه درسته پولی نبود 

نت بود 

وقتم بود 

ساعت ۵ صب میخابیدم 

ن نهار میزاشتم ن هیچی ولی ترکش دادم