2777
2789
عنوان

عکس ماه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
میدونم خب منطقتون😂

نزدیکای سه راه سیمین

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@عروس_خانومااااا  

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
من کاوه

آهان😁

من هیچ وقت گذاشتن روسری وقتی میرم بیرون برام عادی نبوده الانم که میرم بیرون کلاه میزارم بجاش ولی خ ...

کسی نیست کمکم کنه؟

میشه بقیرو تگ کنین به راهنمایی و کمکتون احتیاج دارم

من هیچ وقت گذاشتن روسری وقتی میرم بیرون برام عادی نبوده الانم که میرم بیرون کلاه میزارم بجاش ولی خ ...

وای ن گل دختر نماز خیلی مهمه منم حجابم درست نیست ولی نماز میخونم من نماز رو مثل یک سیم رابط بین خودمو خدا می‌دونم 

شما هم همیشه نمازتو بخون ک تو مشکلات روت بشه بری سمت خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
وای ن گل دختر نماز خیلی مهمه منم حجابم درست نیست ولی نماز میخونم من نماز رو مثل یک سیم رابط بین خودم ...

یعنی اشکالی نداره حجابم خوب نباشه؟

من میترسیدم حجابم که خوب نیست بدتر خدا ناراحت شه

یعنی اشکالی نداره حجابم خوب نباشه؟ من میترسیدم حجابم که خوب نیست بدتر خدا ناراحت شه

ن عزیزدلم اگر حجاب هم خوب باش خیلی بهتر ولی نماز بدون حجابم باز خیلی عالیه حتما نماز بخون و ب حرف بقیه توجه نکن خیلی احادیث زیادی راجب نماز هست مثل اینک نماز ستون دین یا اولین سوالی ک شب اول قبر از انسان میپرسن در مورد نماز و.....

ب حرف دیگران توجه نکن و بهشون بگو من دوست دارم اینطوری زندگی کنم و ممنون میشم شما هم ب نظر من احترام بزارید

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
ن عزیزدلم اگر حجاب هم خوب باش خیلی بهتر ولی نماز بدون حجابم باز خیلی عالیه حتما نماز بخون و ب حرف بق ...

ممنون گلم😁💕

@عروس_خانومااااا    

سلام عزیزم😍اولش بگم عکس ماه خیلی قشنگ بود آفرین خانوم هنر مند. 

درباره اون مطلبی که راجع به حجاب فرمودین، حجاب و نماز دو چیز جدا هستن، و اگه نماز بخونی ولی حجابت کامل نباشه نمازت باطل نمیشه... 

به نماز خوندن حتما ادامه بده، و اصلا اینطور فکر نکن که چون حجابت کامل نیست نمازت بدرد نمیخوره ☺️

عزیزم نمازت رو حتما بخون 

بعد نماز با خدا حرف بزن و بهش بگو راهنماییت کنه به سمتی که خودش برات میپسنده...  

به خدا بگو. خدایا اگه از دست من ناراحتی بابت حجابم، خودت منو ببر به سمت اینکه خواسته تو رو انجام بدم. 

الهی موفق باشی عزیزم 💖

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیزم😍اولش بگم عکس ماه خیلی قشنگ بود آفرین خانوم هنر مند.  درباره اون مطلبی که راجع به ح ...

ممنون😍💛

ممنون😍💛

💓💕🌷🙏

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔