2777
2789
عنوان

اگه کسی بهتون این پیشنهاد مالی رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا شما املاکی هستی عزیزم اینقدر سوال میکنی وبه حاشیه علاقه داری

یکی از نزدیکان دنبال خونه بودن برا اوشون میپرسم 

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
اصفهان

ادم باید از رندگیش دفاع کنه و مراقب زندگیش باشه اولم که ایشون توهین کرده و کارش زشت بوده

شما هم از زندگیت و سرمایت مراقبت کردی و بعد از توهین ایشون حقیقت رو بیان کردی پس حقت رو گرفتی.

ولی به هر حال منتظر  بازخوردها باش فقط به همسرتون بگید حواستون جمع باشه و پشت هم رو خالی نکنید.

چه نسبتی باهاتون داشت؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اون وقت دقیقا تو اصفهان

بله،خودمونم اصفهانیم

اوشونم اصفهانن

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
بیا پی وی بگم بهت باشه

اگه اینجا سختتونه اشکالی نداره.

فقط خواستم بگم اگه باز هم باهاش چشم تو چشم می شید و فامیله حواستون رو بیشتر جمع کنید به زندگیتون چون ازتون ضربه خورده.

ان شاءا... موفق باشید

ادم باید از رندگیش دفاع کنه و مراقب زندگیش باشه اولم که ایشون توهین کرده و کارش زشت بوده شما هم از ...

منم گفتم وقتی دو تا زن بحث میکنن پسر بی ادبش برگشته اون وسط اراجیف میگه خوب معلومه دهن آدم باز میشه بد میگم؟؟؟؟ دونفری اراجیف مگفتن

خب شخصیت خودش رو نشون داد و اینکه خیلی براتون نقشه داشتن

ببین من فقط دوستانه تو پی وی در قالب درددل یه انتقادی به خواهرشوهرم کردم وگفتم از یه کار شما ناراحت شدم نمیخوام غیبت کنم به خودت میگم اگه خواهرم هم بود میگفتم بهش

اگه اینجا سختتونه اشکالی نداره. فقط خواستم بگم اگه باز هم باهاش چشم تو چشم می شید و فامیله حواستون ...

عزیزم خودشون اول اینقدر توهین وتهمت ناروا زدن وحرف زشت گفتن چون فقط وفقط من با مادرش درددل کرده بودم آبروم رو بردن که منم دهنم باز شد و اینو گفتم

عزیزم خودشون اول اینقدر توهین وتهمت ناروا زدن وحرف زشت گفتن چون فقط وفقط من با مادرش درددل کرده بودم ...

فدای سرت خودت رو ناراحت نکن

فقط مراقب رابطتون با همسرت باش که پشت هم باشید