taban71 مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3214 عنوان توالت فرنگی😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 27 پست بعد دو سال که تو این خونم امروز امتحانی رفتم فرنگی دیدم بدم نیست همش بدم میومد ازش استفاده کنم 🙄😁گفتم تجربه جدیذمو اشتراک بذارم باهاتون😂😂😶 1400/05/02 | 15:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز_ترررررش عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 5388 من اگه فقط واسه خودم باشه بدم نمیاد با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
sogand_ss عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1066 من با اینکه باردارم باید از فرنگی استفاده کنم نمیتونم. خودمو عذاب میدم سنتی میرم ولی فرنگی عمرا🙄 1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
maylovek عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7713 من موقع بارداری استفاده میکردم بعد اون عاشقش شدم خدایی خیلی خوبه گوشیمم با خودم میبرم تو دسشویی ریلک ... اره منم تجربم بارداری و زایمانم بود.ب نظرم عالیه.از نظر سلامتی جسمانی خیلی بهتره تا توالت های معمولی.مخصوصا واسه افرادی که مشکل زانو درد و کمردرد دارن لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
سفیدگون عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 2214 من از بچگی فوبیای توالت فرنگی دارم 😑 میترسم یه کوسه بیاد منو گاز بگیره تواینی حالا من فوبیای ایرانی دارم میترسم یه دست سیاه بیاد بالا 🤣🤣🤣 ❤️قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!❤️
گوجه_سبز_ترررررش عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 5388 من از بچگی فوبیای توالت فرنگی دارم 😑 میترسم یه کوسه بیاد منو گاز بگیره کوسه از تو ایرانی نمیتونه بیاد؟😂 با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
دریاکویر عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 5852 بدم میاد چیه سخته کامل باید شورت و شلوارتو در اری😔 وااااا چرا کامل دربیاری؟من فقط فرنگی استفاده میکنم اصلا اینجوری نیست تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
maylovek عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7713 من با اینکه باردارم باید از فرنگی استفاده کنم نمیتونم. خودمو عذاب میدم سنتی میرم ولی فرنگی عمرا🙄 اشتباهه دیگه.باید شما راحتی خودتون و فشار ب بچتون رو بسنجید.وقتی با توالت فرپگی راحتترین چرا درد و عذاب ب خودتون میدین.مخصوصا که شما باردار هستین لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
نورالزهراء عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 2839 من موقع بارداری استفاده میکردم بعد اون عاشقش شدم خدایی خیلی خوبه گوشیمم با خودم میبرم تو دسشویی ریلک ... خخخخخ.... منم
limoo5040 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 7763 بچه ها فرنگی سخت نیست برا شماره دو اصلا میاد مگه اون شکلی😂من همین دستشویی معمولی رو میرم همش فک میکنم مار از کاسه میاد منو میخوره😂
sogand_ss عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1066 اشتباهه دیگه.باید شما راحتی خودتون و فشار ب بچتون رو بسنجید.وقتی با توالت فرپگی راحتترین چرا درد و ع ... احساس میکنم کامل تخلیه نمیشم. با اینکه برای خودمونه از نشستن روش چندشم میشه حس خوبی ندارم. خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم 1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
maylovek عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 7713 احساس میکنم کامل تخلیه نمیشم. با اینکه برای خودمونه از نشستن روش چندشم میشه حس خوبی ندارم. خو ... سعی بکن عادت کنی.چون ب ماه های اخر بارداریت میرسی دیگه نشستن و برخاستن سخته.حتی نمتونی خودتو راحت بشوری.ولی توالت فرنگی راحته.زانو درد نمیشی چون اگه وزنت بالا باشه مکافات داری لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
sogand_ss عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1066 سعی بکن عادت کنی.چون ب ماه های اخر بارداریت میرسی دیگه نشستن و برخاستن سخته.حتی نمتونی خودتو راحت بش ... توی هفت ماهگی هستم. فعلا با دستشویی سنتی مشکلی ندارم. اگه نتونم ناخواسته مجبورم استفاده کنم 1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
نیتایی عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 13 عزیزم در سایت آی بس میتونی اطلاعات توالت فرنگی مروارید و گلسار و چینی کرد و ببینی