2777
2789
عنوان

توالت فرنگی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موقع بارداری استفاده میکردم بعد اون عاشقش شدم خدایی خیلی خوبه گوشیمم با خودم میبرم تو دسشویی ریلک ...

اره منم تجربم بارداری و زایمانم بود.ب نظرم عالیه.از نظر سلامتی جسمانی خیلی بهتره تا توالت های معمولی.مخصوصا واسه افرادی که مشکل زانو درد و کمردرد دارن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
من از بچگی فوبیای توالت فرنگی دارم 😑 میترسم یه کوسه بیاد منو گاز بگیره 

تواینی حالا من فوبیای ایرانی دارم میترسم یه دست سیاه بیاد بالا 🤣🤣🤣

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩
من از بچگی فوبیای توالت فرنگی دارم 😑 میترسم یه کوسه بیاد منو گاز بگیره 

کوسه از تو ایرانی نمیتونه بیاد؟😂

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
بدم میاد چیه سخته کامل باید شورت و شلوارتو در اری😔

وااااا چرا کامل دربیاری؟

من فقط فرنگی استفاده میکنم اصلا اینجوری نیست

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
من با اینکه باردارم باید از فرنگی استفاده کنم نمیتونم. خودمو عذاب میدم سنتی میرم ولی فرنگی عمرا🙄

اشتباهه دیگه.باید شما راحتی خودتون و فشار ب بچتون رو بسنجید.وقتی با توالت فرپگی راحتترین چرا درد و عذاب ب خودتون میدین.مخصوصا که شما باردار هستین

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
اشتباهه دیگه.باید شما راحتی خودتون و فشار ب بچتون رو بسنجید.وقتی با توالت فرپگی راحتترین چرا درد و ع ...

احساس میکنم کامل تخلیه نمیشم. با اینکه برای خودمونه از نشستن روش چندشم میشه حس خوبی ندارم. 

خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
احساس میکنم کامل تخلیه نمیشم. با اینکه برای خودمونه از نشستن روش چندشم میشه حس خوبی ندارم.  خو ...

سعی بکن عادت کنی.چون ب ماه های اخر بارداریت میرسی دیگه نشستن و برخاستن سخته.حتی نمتونی خودتو راحت بشوری.ولی توالت فرنگی راحته.زانو درد نمیشی چون اگه وزنت بالا باشه مکافات داری

سعی بکن عادت کنی.چون ب ماه های اخر بارداریت میرسی دیگه نشستن و برخاستن سخته.حتی نمتونی خودتو راحت بش ...

توی هفت ماهگی هستم. فعلا با دستشویی سنتی مشکلی ندارم. اگه نتونم ناخواسته مجبورم استفاده کنم

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘