2737
2739

مثلا مرغ رو اول بزار ده دقیقه بجوشه بعد آبکش کن بشورش بعد سرخش کن خوب بعد سسش رو آماده کن پیازشم رنده درشت کن ربش هم تو همون پیاز داغ تفت بده چوب دارچین بنداز ادیه کاری بزن فلفل بزن خوب بعد مرغ سرخ شده رو توش بخوابون آب به اندازه بریز بزار آروم بپزه عالی میشه

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
2738

دیشب زرشک پلو با مرغ پختم برای مهمونام همشون خوششون اومده بود و طرزتهیه اش رو ازم گرفتن همونی که بالا گذاشتم بعد سعی کن مرغ بزرگ نخری چون چربیش زیاده و هورمون داره باعث میشه بوی زحم بگیره مرغهای یک کیلو دویست گرمی این حدودا بگیر

میشه با دلهای پاکتون برای مامان شدنم صلوات بفرستید

راز خوشمزگی غذا اینه که بدونی چه ادویه ای رو تو چه غذایی استفاده کنی پخت غدا با شعله کم خیلی غذا رو خوشمزه تر میکنه ظروف رویی از اون قدیمیا که همه داشتن هم مزه غذا رو عالی میکنه بدترین نوع ظروف هم تفلونه و هزار تا نکته ریز و درشت دیگه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

برای خورشها از پودر سیر زردچوبه فلفل  کاری   پابریکا و زعفران استفاده کن.

برای مرغ اول مرغ رو سرخ کن بعد با یه پیاز و چند حبه سیر بذار بپزه نیمساعت قبل از برداشتن روغن داغ کن و زردچوبه و فلفل و پودر سیر بریز بعد رب رو سرخ کن و به موادت اضافه کن.زعفران آب کرده رو هم همون موقع بریز 

فقط مرغ رو با آب زیاد نپز بوی بد میگیره.

ادویه های مخصوص

مثلا واسه قورمه سبزی چاشنی قورمه  هاتی کارا

برا قیمه اخرش دارچین و هل و زعفرون و گلاب از هر کدوم کم

باعشق اشپزی کن

غذاهات با حرارت ملایم و سر صبر بپزه و جا  بیفته


سایت دو نفره هم خوبه

نور خواهی مستعد نور شو.... 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز