2777
2789
عنوان

رل می‌زنید؟ 🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 48 پست
یه عقاب همیشه تنهاس😐 سینگل باشو پادشاهی کن😐

😑👌🏻👌🏻🤮

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هنوز با اولی موندم 

یاشاسییین.. البته اگه سمی نباشه😑

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
ن دیگه توبه کردم بازم برم سمت این چیزا همون یک بار بسه هفت پشتم بود 

واقعا تحسین میکنم 👌🏻👌🏻☀️منم همینطور چن سال پیش اومدم بیرون و هرگز نرفتم سراغش.. والان حالم خیلی خوبه

واااای دقیقا منم

کلا از کلمه ی رل متنفرم🤢🤢🤢🤢🤢🤢

از اینایی هم که توی یه هفته هشت بار عاشق میشن بیشتر متنفرم🤮🤮🤮🤮

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
مهم اینه ک کنارش هنوز ارامش داری یا ن 

دقیقا 👌🏻

من نظرم اینه خیلی چیز مزخرفی دوستی هع پسرا دخترا چیع ترو خدا دخترا میاید شارژی واسه یه پسر خراب میکتید میلیون میلیون پول میدید بهش اوناروع بدید من چاکرتونم تا آخر عمر ولتون نمیکنم🤤😂

منم بدم میاد انگار لباس تاناکورا هستن 

دقیقا 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

من حسود نیستم 

چون حقیقتا چیز مفیدی برای حسودی ب این رابطه ها وجود نداره 

تهش رسوایی و ضربه ست ب نظرم 

موافقم باهات

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
2790
2778
2791
2779
2792