جدی؟ خیلیا بهم گفتن دیوونگیه 🥺 شما اطلاعات بیشتری داری گلم؟ میخواستم بشینم برای سال ...
آره نه زیاد سخت نیس که من ورودی ۹۹بودم الزهرا آوردم ثبت نام کردم کارنامه سبزم که اومد درخواست دادم به سنجش که تغیر بده دانشگاهم رو بعد تغیر داد رفتم خوارزمی ثبت نام کردم اصلا هم سخت نبود.پشت کنکور موندن خیلی سخته حالا سهمیه داشته باشی یه چیزی من سهمیه نداشتم برا همون موندم
کارنامه سبز چیه؟ میشه توضیح بدی اولین بارمه شنیدم 🥺
کارنامه سبز کارنامه ایه که تموم قبولی های توی انتخاب رشته رو توش نشونت میده مثلا تو انتخاب ۳۵رو قبول شدی ولی ۴۰رو هم قبول شدی کارنامه سبز میگه که میتونی اون رو هم بری
من این رشته رو شهرستان روزانه قبول شم برم؟ 🥺 من یسریا بهم گفتن اسمش قشنگه ولی تو ایران کار نداره&n ...
عه دختر خاله من خونده تو آزمایشگاه مدیره چرا رات میدن مخصوصا تو قسمت های ناباروری یا ناهنجاری های ژنتیکی
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
وااای ممنونم خوش انرژی 🤩🤩 یادمه یه جا دیگه هم بهم کمک کردی ممنونم ازت ❤
خواهش میکنم فرشته ناز🤍🤍🌹
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم