2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جون من بگو اخه وقتی گناه میشه ک من طبق حرفتون عمل کنم من به حرفتون عمل نمیکنم فقط بگین🥺🥺🥺🥺

به خدا امید داشته باش

من کسی نیستم که بخوام از اینده بگم خواهش میکنم سوال نپرسید

به خدا امید داشته باش من کسی نیستم که بخوام از اینده بگم خواهش میکنم سوال نپرسید

عزیزم خیلیا به حس ششمی اعتقاد دارن و دنبالشن

وقتی حدسی میزنین و درسته ناخواسته ازتون سوال میپرسن

من خودم به حس ششم دیگران اعتقادی ندارم و همیشه معتقدم حس ششم هر کسی در مورد خودش درسته و واقعیه چون خودم تجربش کردم

بله حس ششمی یعنی حس میکنی ممکنه حست واقعی نباشه

بله حرفتون درسته

اما کسایی که به حس ششمی اعتقاد دارن اعتماد کامل دارن بهش و تصمیماتشونو میذارن به پای حس ششمی

من میگم حس هر کس قوی ترین حسه و درست ترین 

حس بقیه فقط حدسه که ممکنه هیچ وقت واقعی نباشه و فقط یه امید الکی بده

همین 

بله حرفتون درسته اما کسایی که به حس ششمی اعتقاد دارن اعتماد کامل دارن بهش و تصمیماتشونو میذارن به پ ...

منم همین رو دارم میگم ولی باید به خدا اعتقاد داشته باشیم اونایی ک حس ششمی قوی دارن با ملائک و.. ارتباط دارن

منم همین رو دارم میگم ولی باید به خدا اعتقاد داشته باشیم اونایی ک حس ششمی قوی دارن با ملائک و.. ارتب ...

بله یه نوع شهود هست

منم حس ششم دارم اما فقط در مورد خودم هر چی حس میکنم به واقعیت تبدیل میشه از نوجوانی همین بودم اون موقع نه میدونستم حس ششم چیه و نه ... اما هر چی حس میکردم واقعی میشد حتی خیلی اوقات خوابم هام هم دقیقا همون چیزی که می بینم تو واقعیت اتفاق میفته 

اما میگم فقط برای خودم اینطوریم و این حس ششم و دارم نه دیگران 

ولی خیلی وقتا در مورد دیگران هم خواب دیدم بعدا تو واقعیت همون چیزا رو دیدم واسه همین هیچ وقت خواب هام رو دست کم نمیگیرم 

من وقتی درباره ی خودم حس میکنم دقیقا برعکس میشه 

عجیبه خیلیا اینو میگن

اما من برعکسم چیزی در مورد خودم حس کنم کلا هر چیزی که به من ربط داشته باشه دقیقا عین همون اتفاق برام میفته انگار یه جورایی تو بعضی از قضایا از قبل خبردار میشم 

مثلا یه بار یه چیزی شنیده بودم و حسم میگفت این خبر دروغه ولی چیزهایی که میدیدم میگفت این خبر درسته اما اصلا این حس ولم نمیکرد و زمانی که رفتم دنبالش دیدم حسم کاملا درست گفته و اون خبر کاملا دروغ بود  

کلا هیچ وقت حسم رو در مورد خودم دست کم نمیگیرم وقتی حسم یه خبری بهم میده نمیتونم بفهمم چه زمانی قراره اتفاق بیفته چون سابقه داشته از چند دقیقه بعد تا چند ماه بعد طول کشیده تا اتفاق بیفته به خاطر همین زمان و نمیتونم حدس بزنم اما مطمئنم که دیر یا زود چیزی که حسم گفته در مورد خودم اتفاق میفته 

همیشه هم اینطور نیستم خیلی اتفاقا میفته که حسم چیزی نگفته از قبل

اما معمولا موضوعات مهم و از قبل متوجه میشم 

عجیبه خیلیا اینو میگن اما من برعکسم چیزی در مورد خودم حس کنم کلا هر چیزی که به من ربط داشته باشه دق ...

خوشبحالت

میتونی از آیندم بگی در آینده چی میشم

ماشالله حس شیشمی قوی داری

خوشبحالت میتونی از آیندم بگی در آینده چی میشم ماشالله حس شیشمی قوی داری

عزیزم گفتم که فقط در مورد خودم این حس و دارم و فقط بعضی وقتا حسم در مورد آینده خودم بهم یه خبری میده ولی در مورد دیگران نه

واقعا هیچ وقت نتونستم در مورد دیگران چیزی بگم مگه اینکه یه قضیه ای پیش بیاد یهو یه حسی به وجود بیاد ولی اینکه آینده رو در مورد دیگران حس کنم نمیتونم وگرنه حتما بهتون میگفتم عزیزم