2777
2789
عنوان

خانوما دختر یازده ساله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله به خاطر دلایل محیطی اکثرا زود پریود میشن

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

سن بلوغ تا حدی ارثی هم هست. و فقط به اینکه این دوره بچه ها زود بالغ میشند نداره. من هم همین سن پریود شدم. البته خواهر شما چون خواهر بزرگتر داره حتما اطلاعات و آشنایی داره. من دختر بزرگتر بودم و چیزی بلد نبودم اون دوره هم کسی اطلاعات نمیداد سخت بود. درهرحال طبیعیه و اصلا مشکل نیست.

اخه خیلی ریزه و کوچلو همش با عروسکاشه کلن تو فاز این چیزا نیست تازه امسال باید بره پنج دلم براش میسوزه ینی مامانم ک گفت زدم زیر گریه 

خدا جونم  مواظب نی نی کوچولوننخودیم باش که سالم بیاد تو بغلم 

باید براش توضیح بدین دیگه

این یکی از بهترین کتاب های تصویری هست

که متاسفانه چاپش در ایران ممنوعه و کلا از صحنه ی روزگار محوش کردن

به زبان ساده بلوغ رو برای بچه ها توضیح می ده

مناسب دختر و پسر ها هست از سن ۹ تا ۱۴ سال 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
شرایط زندگیا عوض شده دید بچه ها از سن کم باز میشه چیزایی که ما تو ۱۷_۱۸سالگی میفهمیدیم الان بچه ۱۳سا ...

😂😂😂😂👍👍👍👍👍

تا عمرم اینقدر قانع نشده بودم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

منم10یا11سالم بودپریود شدم الان17سالمه یهو دکتر گف پریود میشی گفتم ارع دیگ مامانم بهش گف ک چندسالگی پریود شده گف خیلی زود پریود شده😗🥲🥲باید همون اول میاوردیش دکتر  

حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤